Adverteren

Vrouwen.nl brengt dagelijks nieuwe berichten over alles wat vrouwen bezighoudt: fashion, lifestyle, celebs, kleding, design, sport, fun, food, travel, beauty en nog veel (veel!) meer.

Vrouwen.nl is onderdeel van EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, events, formats waaronder Fashionscene TV, Girlsfair (gericht op jonge meiden tussen de 14 en 24 jaar) en Yourscene, e-commerce concepten gericht op jongeren, vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. EEN Media is actief sinds 2005. Met het huidige portfolio bestaande uit meer dan 15 titels, waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Shopgids.nl, Shopscene.nl en Ze.nl, bereikt EEN ruim 2 miljoen unieke bezoekers per maand en is daarmee een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, beauty en mode.

Adverteren op Vrouwen.nl is op verschillende manieren mogelijk. Denk hierbij aan wallpapers of speciale channels, display advertising, advertorials, winacties en meer. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Vrouwen.nl of op (één van de) andere sites van EEN Media, kunt u contact opnemen met Femmefab.

Contact Femmefab
FemmeFab
De Hallen,
Hannie Dankbaarpassage 14,
1053 RT Amsterdam

M: info@femmefab.nl
(+31) 020-71 097 00

Contact | Adverteren | Over Ons
Vrienden: BrainFuel - Fashionscene - Ze.nl