10x dingen die mannen niet aan je zien

Lifestyle door Anniek
"Zie je niet iets aan me?" Poeh, hoe vaak we deze woorden al wel niet hebben uitgesproken tegen vriendlief. Om vervolgens een wezenloze blik te krijgen en de woorden 'nee, niet echt' te horen. Deze dingen zien mannen nooit aan je!
 
1. Dat je bent afgevallen 
Jij staat minutenlang voor de spiegel om je kont van alle kanten te bekijken, maar je lover loopt gewoon langs zonder iets te zeggen over je broek die echt een maat kleiner is. Maar als je aankomt in gewicht is hij er ineens als de kippen bij. "Schat, ben je dikker geworden?" Grrr, mannen.


 
2. Dat je naar de kapper bent geweest
Jij bent enorm tevreden met je nieuwe coupe (of niet, dat komt vaker voor), maar ook nu zegt je lief er niets van. Je kan net zo goed met een vuilniszak over je hoofd heen door het leven gaan, misschien dat hij dan ziet dat er íets anders is aan je. En dat terwijl je zoveel tijd en geld kwijt was bij de kapper.
 
3. Dat je nieuwe kleren/schoenen/tassen hebt gekocht
"Maar die dingen heb je toch al een poos?" Jij hebt je nieuwe laarzen drie dagen geleden gekocht, maar dat betekent voor meneer blijkbaar dat ze niet meer nieuw zijn. Dus terwijl jij helemaal happy door de stad paradeert, kijkt hij je alleen maar aan alsof je gek bent. En als je een nieuwe tas koopt - want die andere zes kunnen gewoon écht niet meer - zit hij alleen maar te zeuren dat het zonde is van je geld. Want 'je had toch al een tas?' Aaaargh.
 
4. Dat je hebt geëxperimenteerd met je make-up
Ein-de-lijk is het je gelukt om een flawless smokey eye te creëren, inclusief perfecte winged eyeliner, en het enige dat hij zegt is dat het net lijkt alsof je een blauw oog hebt. En bedankt.
 
5. Dat je boos bent om iets
"Is er iets?" vraagt hij als jullie in de auto onderweg naar huis zitten. "Nee hoor", antwoord je, ook al weet je dondersgoed dat je op ontploffen staat. Maar in plaats van dat je vriend doorheeft dat jij zometeen door het lint gaat, haalt hij zijn schouders op en zegt 'oké'. Natuurlijk word jij daar alleen nog maar bozer van, maar dat heeft hij natuurlijk ook niet door. Af en toe hebben mannen echt een bord voor hun kop.


 
6. Dat je met hem aan het flirten bent
Je staat al de hele avond te lachen om de grapjes van die ene leuke man in de kroeg, maar hij heeft nog steeds niet door dat je hem wel ziet zitten. Je kan beter direct je tong in zijn mond steken, dan heb je een klein kansje dat hij doorheeft dat je hem leuk vindt. 
 
7. Dat je bruiner bent geworden
Wow, zie je dat nu goed? Ben je gewoon echt een beetje bruin geworden in de zon vandaag? Je rent enthousiast naar binnen om je vriend het witte streepje van je bikinibandje te laten zien. Hij onderzoekt onder dwang drie kwartier je schouder voordat hij met zijn ogen rolt en wegloopt. "Ik zie echt niks, hoor." Ugh.

8. Dat je je hebt geschoren

In de winter raak je dat scheermesje bijna niet aan, maar als je dan toch een keer het oerwoud aan haar weghaalt, voel jij je zo glad als een naakte molrat. En het zou heel fijn zijn als je vriend je een complimentje geeft over de zachtheid van je benen of dat je er woest aantrekkelijk uitziet. Maar nee hoor, meneer stort zich alleen maar op je poes en heeft nergens anders oog voor. Zucht, nu heb je al die moeite voor niets gedaan.
 

Bron
 
9. Als je iets hebt veranderd in huis
Je hebt enorm je best gedaan in de Ikea en komt met thuis met nieuwe kaarsjes, schilderijen, een tapijt en een nieuwe bank. Heeft hij iets door? Nope. Waarschijnlijk ploft hij neer op de bank en geeft hij alleen maar commentaar op 'het rare luchtje dat er ineens hangt'. Ja oetlul, dat zijn dus de nieuwe kaarsen. Bedankt dat je mijn inspanning waardeert. 
 
10. Een nieuwe bril
Reken er maar niet op dat hij het verschil ziet tussen jouw oude kijkglaasjes en dit nieuwe exemplaar. Daar is hij veel te blind voor. Misschien is hij wel degene die een bril nodig heeft?
 
Welke dingen merkt jouw vriend nooit?