Yum: chocolade fudge taart

Eten door Mariëlle
Snel, lekker en niet al te slecht voor je zijn de basisingrediënten van al onze lievelingsrecepten. Hier hebben we er weer één: Chocolade fudge taart. Whaaa, die naam laat het water al met bakken tegelijk in onze mond stromen.

Chocolade en fudge, meer hebben we eigenlijk niet nodig. Pas op dat je de ingrediënten niet rechtstreeks in je mond gooit in plaats van in het recept. Hoe verleidelijk dat ook is als je twee van de lekkerste ingrediënten binnen mond-bereik hebt en je recepten over het algemeen te veel tijd vindt kosten. Tijd die we eigenlijk niet hebben. Daarom houden we van recepten waarvoor je niet uren in de keuken hoeft te staan. Doe ons maar recepten die niet teveel moeite kosten en die wél smaken alsof er een engeltje over je tong piest.


Dit heb je nodig:

1 Banaan
2 Eetlepels kokosolie
2 Eetlepels pindakaas
2 Eetlepels cacaopoeder
2 Eetlepels agavesiroop

En het enige wat je dan hoeft te doen is:

1. Pel de banaan en meng die met alle ingrediënten in een keukenmachine of met een staafmixer.
2. Spreid de puree uit in een ovenschaaltje dat je bekleedt met bakpapier of invet met een klein beetje kokosolie. Zet de taart minimaal 3 uur in de vriezer om het op te laten stijven.
3. Haal de chocolade fudge taart minimaal 20 minuten voor je hem wil gaan eten uit de vriezer. Garneer met aardbeien of frambozen.

Meer lekkere recepten kun je vinden op Foodness.nl