Jurkjestrends: Zomer 2011

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Sailor-chique
De trend is al een tijdje aanwezig, maar ook deze zomer is hij weer helemaal hot & happening: de navy-look. We gaan deze zomer op de sailor-chique toer, met veel strepen, knopen en gouden details.

Als basis voor een perfecte navy-look kies je voor een gestreept, blauw of wit jurkje. Geef je eigen draai aan de trend door leuke marine-achtige details toe te voegen, zoals een gevlochten touw in je taille, gouden sieraden en rode of witte accessoires.


Lange jurk-top van Dept, €69,99


Knielange jurk van MissSixty, €119,95


Gestreepte jurk van 3suisses, €39,99


Little White Dress
Als we het over niet te missen items in de garderobe hebben, komt de LBD altijd naar voren. Deze zomer niet! Nu willen we juist de LWD uitlichten: de Little White Dress. Net zo onmisbaar, net zo fashionable, net zo handig!

De Little White Dress is dé perfecte, zomerse versie van de LBD, erg veelzijdig en makkelijk te combineren. Draag ‘m met slippertjes, een flaphoed en een grote strandtas voor de ultieme, zomerse beachlook. Naar kantoor combineer je met een blazertje, hakken en een formele tas, en casual chique ga je voor een leuk paar sleehakken, een cropped jasje en jouw favoriete tas.


Korte, cropped jurk van Vero Moda, €26,95


Hemdjurk van 3suisses, €49,50


Gevoerd jurkje met ruches van Zigga, €49,95


Welk zomerjurkje is jouw favoriet?