Win & Test Persoonlijk Afgestemd Syoss Haarpakket

Gezicht door Vrouwen redactie

Vind je het ook zo frusterend als shampoo of stylingproducten niet doen wat ze beloven? 9 van de 10 keer komt dat doordat je producten gebruikt die niet voor jouw type haar bedoeld zijn. Dat kan beter.

Win & Test een op jouw haar afgestemd Syoss pakket t.w.v. €30,- Scroll naar beneden voor meer info!

Om dit soort verwarring te voorkomen zijn de producten van Syoss - heel handig - ingedeeld per haartype. Zowel voor de haarverzorgingslijn (verschillende kuren, shampoo, conditioner, droogshampoo) als voor de stylingsproducten (b.v. mousse, haarlak). Het mooiste van alles: jij kunt een pakket met een combinatie van deze producten winnen & testen!


Elk pakket bevat 4 of 5 producten, afgestemd op jouw type haar. We zijn ook benieuwd naar de resultaten, dus willen graag van je weten of de producten bij jou doen wat ze beloven. Syoss is hét merk dat professionele kwaliteit biedt voor een schappelijk prijsje (de meeste producten kosten rond de €5,-). Test of jouw haar ook voelt alsof je net bij de kapper bent geweest, na het gebruiken van Syoss-producten!


Win & Test een op jouw haar afgestemd Syoss pakket t.w.v. €30,-

Deze actie is inmiddels afgelopen.

Graag horen we van de winnaars hoe de producten bevallen! Houd er dus rekening mee dat Vrouwen.nl je benadert om te vragen naar je ervaringen. Succes!

Foto's via WeHeartIt