Op de Redactie

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het leven van een redacteur gaat niet over rozen. Perspresentaties, goodies, cupcakes, mode-events… *zucht*. De redacteuren van Vrouwen.nl geven je graag een kijkje achter de schermen.

Afgelopen week was het weer zover en gingen hoofdredacteur Claartje en stagiairs Kristel en Kelly naar het herfstevenement van de Lifestyle Business Club. Hier maakten we kennis met diverse producten van verschillende bedrijfjes. Van thee en cocktails tot make-up, sieraden en zelfs vibrators. Hou Vrouwen.nl in de gaten, want binnenkort kun je een aantal acties verwachten waarbij je producten van deze merken kunt winnen!

Tea Forté
Een bedrijf dat verschillende originele theevariaties op de markt bracht. Je kunt er niet alleen ‘gewone’ thee van maken, maar ook ijsthee en zelfs cocktails. We like!


Ambrosia wijnen

Ambrosia honingwijnen zijn niet alleen lekker in het glas, maar doen het ook goed in de keuken of in een cocktail. Vooral de laatstgenoemde was populair. Proost, Kristel en Kelly!


Mary Kay Cosmetics

Natuurlijk was er ook make-up te vinden op dit evenement. Orlanda Milan van Mary Kay Cosmetics showde de hebberigmakende make-up collectie van het merk.


SanSay

De sieraden van SanSay zijn niet alleen mooi en schattig maar ook nog eens allemaal handgemaakt door de jonge eigenaresse.


Luxury of Love

Ook de fashion en accesoires waren vertegenwoordigd. Luxury of Love verkoopt kleding, tassen en accessoires voor de onafhankelijke vrouw met gevoel voor mode en stijl. Perfect voor ons, toch?


Heaven07
Het bedrijf Heaven07 heeft zich gespecialiseerd heeft als slogan: 'design your sexlife'. Naast het verkopen van vibrators en andere speeltjes gaan ze ook de hort op om door heel Nederland om met groepjes vriendinnen te praten over hun seksleven.