Kantoor Kapsels

Gezicht door Vrouwen redactie

Je kapsel kan je outfit maken of breken. Maar om nou op een doordeweekse dag heel uitgebreid je haar in model te brengen? Uren voor de spiegel te staan? Daar heeft een normaal mensen helemaal geen tijd voor ’s ochtends. Wij niet in ieder geval! Daarom hierbij onze drie snelle & makkelijke kapsel tips voor op kantoor.

Casual
Op dagen dat je geen speciale afspraken hebt kun je prima met een casual koppie op kantoor komen. Stylish en makkelijk is een paardenstaart, die je strak of nonchalant (met een paar los vallende plukken) kunt dragen.


Netjes
Sollicitatiegesprek of een andere belangrijke afspraak? Wat dan altijd goed is, is de knot. Draag hem bij voorkeur laag op je achterhoofd voor een zakelijke, professionele uitstraling. Een mooie zijscheiding maakt de knot zelfs chique.


Vrijdagmiddag
Sluit je de werkweek af met een vrijdagmiddagborrel? Dan is dit het moment om je haar los te gooien. Draag het romantisch met zachte en soepel vallende, natuurlijke golven. Heb je liever stijl haar? Dat kan natuurlijk ook. Als het maar lekker los valt.

Kijk hier voor meer info over het creëren van deze kapsels.