Kleed Jezelf Slank

Mode & trends door Vrouwen redactie

Diëten is niet altijd nodig er slanker uit te zien. Wie zichzelf op een slimme manier kleedt ziet er namelijk ook op zijn best - en slankst - uit. Voorkom lillende bulten en trekkende lijnen en oog meteen een stuk strakker. Top tips van FashionIndie.

1. Draag de juist bh
Zorg ervoor dat je bh perfect past, om te voorkomen dat er kwabjes uitsteken. Een goed passende bh zorgt bovendien dat je taille slanker lijkt.



2. Draag jouw maat
Pers jezelf niet in een skinny jeans met maatje 38 als je eigenlijk maat 40 hebt. Te krappe broeken zorgen ervoor dat je buik en love handles over de band van je broek hangen (hallo muffin top!) en zitten echt niet comfortabel meer na het nuttigen van een maaltijd. Draag de juiste maat!



3. Gebruik één kleur
Door jezelf van top tot teen in één kleur te kleden oogt je lichaam langer. Nude en neutrale kleuren zorgen er ook voor dat je langer - en dus slanker - lijkt.



4. Patronen in probleemzones
Brede heupen? Draag een blazer met opvallende patronen om de aandacht af te leiden van je onderlichaam. Deze truc werkt bij elke probleemzone: leid de aandacht af van probleemzones en focus op lichaamsdelen waar je niet onzeker over bent door middel van opvallende prints, afbeeldingen of patronen.



5. Draag niet te lange mouwen
Mouwen eindigen idealiter ter hoogte van je polsen. Als ze (veel) langer zijn vallen ze rommelig en rollen ze op, waardoor je bovenlichaam zwaarder lijkt. Bewaar de balans!



Bron