Getest: Aussie Take The Heat Haarverzorging (+Win 5x Pakket!)

Gezicht door Vrouwen redactie

Wie frequent met een föhn, krul- of steiltang in de weer is heeft waarschijnlijk beschadigd haar. Dit komt door de hitte die deze apparaten afgeven: dit tast de kwaliteit en gezondheid van je haar aan. Het resultaat? Pluizig, breekbaar en dof haar. Zonde! Claartje van Vrouwen kent het probleem. Daarom gingen we op zoek naar een remedie.

Tijdens onze zoektocht stuitten we op het Australische haarverzorgingsmerk Aussie. De 'Take the Heat'-lijn van Aussie is speciaal gemaakt voor haar dat veel te verduren heeft. Wat ons over de streep trok is de belofte dat je lokken ook in de toekomst beschermd zijn tegen de hitte van stylingapparaten. Claartje doet de test!

- scroll naar beneden voor de winactie! -

De belofte: de ingrediënten uit de verschillende Aussie producten (zoals Jojoba zaadolie) verzorgen je haar en maken het glad en soepel, zodat je het nog makkelijker kunt stylen. Alleen wordt dat lekker en origineel op z'n Australisch verwoord op de verpakking, bijvoorbeeld over het resultaat na het wassen met Aussie shampoo: "Then you can style away to your heart's content and let Take The Heat take... er, the heat." Grappig!

Goed, de shampoo en conditioner zelf. Zodra je de fles open klikt walmt een waanzinnig lekkere geur je tegemoet. Het ruikt licht zoetig, maar tegelijkertijd naar kapper. Een goed begin! De shampoo schuimt prettig en - joepie! - je haar ruikt naar afloop net zo lekker als de shampoo, zeker als je ook de conditioner gebruikt. Wat ik persoonlijk vooral fijn vind is dat mijn haar niet zó glad wordt dat het alleen maar steil en zwaar naar beneden valt, dan is er namelijk niets meer aan te stylen. Nu heeft het precies de juiste structuur: een tikje stug, waardoor haarschuifjes blijven zitten en ik tenminste nog een illusie van volume kan creëren. En die geur, oh die geur. Ik ben fan!

Win 1 van de 5 Aussie pakketten t.w.v. €23,99

Deze pakketten bestaan o.a. uit de Take the Heat shampoo, de conditioner, het haarmasker en een aantal "vlammende" gadgets...

Deze actie is inmiddels afgelopen.


Deze actie loopt t/m 27 december. Winnaars worden op deze pagina en op Facebook bekend gemaakt.