Favoriet: Goosecraft Jasje met Wol

Mode & trends door Vrouwen redactie

Een leren jasje met wol? Mais oui! Wie graag de hele winter lang rondloopt met een leren jasje - Vrouwen.nl's Claartje is er zo één - kan zich maar beter wapenen tegen de kou. Dit bikerjasje is daarom ideaal: de body is van gewoven wol (warm!) en de mouwen zijn van boterzacht leer. Claartje is fan en brengt een ode aan de '1342' biker van Goosecraft.

"Het zou kunnen dat m'n hoofd of houding al iets weggeven over wat ik vind van mijn nieuwe jasje. Ach, over-enthousiasme is ook een van de zeven schoonheden, toch?"


"Op de grachten van Amsterdam maak ik meestal de blits met mijn sneeuwpanter van een fiets, maar dankzij mijn jasje trek ik nu nog meer aandacht - of zou dat aan mijn korte roze rokje liggen?"


"Zelfs als Nederland geteisterd wordt door een sneeuwstorm ben ik uit te tekenen in m'n biker. Oké, in de sneeuw was het wel een beetje fris, zo'n leren jack. Ook al heeft dit exemplaar een wollen body."


"Maar toch geef ik niet op en ga ik ook de rest van de sneeuwstorm-dag naar buiten in mijn wollen biker. Kou is een emotie, dat idee."


Ben je net als Claartje verliefd geworden op dit jasje van Goosecraft? Bekijk 'm snel (of de rest van de collectie) op Goosecraft.nl.