Kerstboom Eruit, Kamerplant Erin! (+Win!)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Nu het nieuwe jaar begonnen is wordt het tijd je kerstboom bij het grofvuil te zetten. Of terug in het bos te planten, voor de natuurliefhebbers onder ons. Wel jammer dat een kerstboom altijd zo'n lege plek achterlaat in de woonkamer... Dat kan anders!

Precies: vul de lege plek die de kerstboom achterlaat op met een mooie kamerplant! Het Bloemenbureau Holland wil dit stimuleren en rijdt op 3 en 4 januari door een aantal steden in Nederland om mensen een Areca kamerplant te brengen, die de kerstboom kan vervangen. Bovendien wordt je oude kerstboom meteen meegenomen. Goeie service! Wist je bovendien dat de Areca de giftige stoffen uit de lucht verwijdert? Tegelijkertijd verbetert hij de luchtvochtigheid in de kamer doordat hij het water dat hij krijgt verdampt. Zo profiteer jij van zuivere én niet te droge lucht.

Omdat de lezeressen van Vrouwen.nl verspreid over het hele land wonen, hebben we voor jullie een andere actie bedacht. Wie een foto van haar eigen kerstboom stuurt - die inmiddels natuurlijk z'n beste tijd heeft gehad - maakt kans op een gratis Areca kamerplant!

Win: 5x Areca kamerplant (t.w.v. €50,-)

- Zoek een foto van je oude kerstboom
- Plak de foto in een e-mail, samen met je naam en adresgegevens en stuur dit ovv. kerstboom naar info@vrouwen.nl

Succes!

Deze actie loopt t/m 8 januari. Winnaars worden op deze pagina bekend gemaakt.