Gadgets om Muziek te Luisteren

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Veel van ons zijn dagelijks onderweg naar werk of school. Of je nu met het openbaar vervoer reist of niet, om de reis een beetje dragelijker te maken luisteren graag naar muziek. Wat zijn de beste manieren om muziek te luisteren?

1. Kies muziek die jij leuk vindt
Misschien een inkopper, maar luister alleen naar muziek die je echt leuk vind. Of dat nu nummers van One Direction of Nick&Simon zijn, of juist snoeiharde heavy metal. Zet je iPod niet vol met muziek waarvan je denkt dat het interessant overkomt op anderen (zoals sonates van Bach, of obscure elektronische muziek van een klein bandje uit IJsland) want dan blijf je nummers skippen terwijl je luistert. Heb je nog muziek op cd’s staan, die niet te vinden is in iTunes of Spotify? Stop de cd's in je computer of laptop en zet de bestanden vervolgens op je mp3-speler of smartphone.

Nog meer old school: casettebandjes! Met gadgets als deze ‘Cassette to iPod converter’ kun je nummers van ouderwetse bandjes omzetten naar een digitaal bestandje. Tof he? Je koopt hem hier.

2. Stoor anderen niet
Niets is irritanter dan muziek van anderen door je eigen muziek heen te horen. Maar zorg ook dat anderen geen last hebben van jóuw muziek. Let daarom op het volume. Staat het niet te hard? Wat ook kan helpen is een goede koptelefoon: een goedkopere koptelefoon is vaak van slechtere kwaliteit waardoor anderen jouw muziek erdoorheen horen. Kies daarom voor een goede, maar vooral ook een stylish verantwoorde koptelefoon. Zoals deze van Frends. Is het geen plaatje? Zelfs ex-The Hills-ster Lauren Conrad is fan! Je shopt de Frends koptelefoon bij Mydress.


3. Houd je hoofd warm
Ook grappig: deze headphone hat van Megagadgets. Niet zo fashionable als bovenstaande koptelefoon van Frends, maar wel handig. De oortjes zijn namelijk ingebouwd in de muts. Handig als je buiten aan het sporten bent, bijvoorbeeld tijdens het schaatsen, hardlopen of skiën!

Foto's: bron, bron, bron, bron en bron.