10x Coole Kinderkamers

Wonen door Vrouwen redactie

Kinderen willen altijd de mooiste, tofste en grootste kamer hebben. Jij wil daar als ouder natuurlijk best een beetje aan meehelpen. Maar waar haal je de inspiratie voor een leuke kamer vandaan? Wij helpen je op weg met een lijstje van 10 coole kinderkamers. Niet alles is praktisch haalbaar, maar leuk om te bekijken is het wel.


1. Chique
Meestal hebben kinderen een kamer met kleurrijke muren, maar dat hoeft helemaal niet. Kijk maar naar deze kamer. Ook met rustige muren is dit toch speciaal voor kinderen, met leuke gekleurde accesoires.


2. In de Oceaan
Deze kamer is voor stoere duikers: een kamer onder de zeespiegel. Wie echt wil uitpakken slaapt in een scheepswrak.


3. Lente
Een hemelbed, maar dan anders. Dit bed is omringd door bomen in bloei. Misschien ook wel leuk voor je eigen slaapkamer...


4. Een tuintje in mijn hart
Een grasmat in de kamer geeft al een mooi 'buiten'-gevoel. Met een stapelbed ernaast dat lijkt op een tuinhuisje met verschillende soorten planken lijkt dit net een klein tuintje.


5. Op safari in Afrika
Een houten bed met bamboe en vooral heel veel (knuffel)dieren in de kamer en je kind waant zich op een Afrikaanse safari.


6. Sprookjeskamer
Een kamer echt voor prinsessen. Bijzonder dankzij het ronde bed en en de vele roze details. Girly!


7. Boomhut
Een bed op grote hoogte, alsof je hoog in een boom slaapt. Voor avontuurlijke kinderen.


8. Jungle kamer
Zeer geschikt voor klimmende en klauterende kids. Persoonlijk vinden wij de ballenbak-ballen hier niet zo passend, maar kussens in de vorm van bladeren en lianen passen wel perfect in het plaatje.


9. Hello Kitty
Roze, roze en nog meer roze. Een kamer in het teken van Hello Kitty heeft een duidelijk kleurpatroon. De gedrapeerde gordijnen maken het af.


10. Kleurrijk en modern
Strak, maar door de felle kleuren toch 'jong'.

Bron