Redactiedagboek Van Vrouwen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De afgelopen tijd was er weer genoeg te doen op de redactie van Vrouwen.nl. We schreven niet alleen een berg artikelen, maar ontvingen ook weer leuke producten uitnodigingen voor perspresentaties. Bekijk hieronder ons redactiedagboek voor een impressie.

Tijdens de perspresentatie van Filorga werd het nieuwste crèmepje van dit merk gepresenteerd: de Sleep-Recover. Deze crème zorgt ervoor dat je huid er goed uitziet op dagen dat jij moe bent. Donkere kringen, wallen, ze verdwijnen echt als sneeuw voor de zon, zo ontdekten wij! Je moet alleen nog even wachten voor je dit product kunt kopen. Vanaf maart ligt de Sleep-Recover in de ICI Paris XL.

Ook de postbode had het maar druk met het bezorgen van alle onze pakketjes. We kregen weer een waaier aan verschillende items binnen op de redactie.

Zoals deze zonnebril van Nelly. Het is misschien niet helemaal het seizoen voor zonnebrillen, maar zo heb je in ieder geval geen last meer van felle weerkaatsingen van zonlicht in de sneeuw.

Ook deze roman met een spannend verhaal kwam binnen op de redactie. Stagiaire Kristel is net begonnen met lezen, maar kan nu al niet meer stoppen.

In de winter moet je natuurlijk jezelf goed verzorgen. Wij zijn in onze nopjes met deze producten van Paula’s Choice. Ingescheurde nagelriemen, beschadigde nagels en andere droge plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Onze arme postbode sleepte zich vooral een breuk aan het superdikke culinaire naslagwerk DeDikkeVanDam van Johannes van Dam. Een heerlijk boek met recepten en andere weetjes over eten. Ideaal voor foodies als wij!

Eén van de favo merken van Vrouwen.nl is Uniq One. Deze 10 in 1 shampoo is een van de recentste producten van het merk, dat alles wat je wilt qua haarverzoring in één shampoo verenigd. En… hij ruikt ook nog eens lekker! Dikke kans dat we in de toekomst een winactie regelen met Uniq One, dus houd de site in de gaten!

Zwaar hoor, werken op een redactie...