Lentetrend: Tweed Jasje

Mode & trends door Vrouwen redactie

Je zou het niet zeggen, maar binnenkort is het weer lente! Een nieuw seizoen staat gelijk aan nieuwe trends. Wat móeten we hebben om de lente fashionable door te komen? Wekelijks houden we je op de hoogte van een nieuwe musthave zodat je modebewust door de eerste zonnestralen kunt lopen.

We beginnen deze reeks met een tweed ‘Chanel-ish’ jasje in pasteltinten. Kies voor een goed model zodat je het met alles kunt combineren. Als het op een jurk wordt gedragen ziet het eruit alsof het jasje op een jurk hoort, maar wanneer je het jasje op een broek draagt, lijkt het alsof een typisch broekenjasje is. Scroll naar beneden voor onze shoptip!

jacket jacket jacket

Dit model van Benneton dat bij Zalando verkrijgbaar is, is hier een goed voorbeeld van. Ideaal voor de Hollandse lente, waarbij je nooit van te voren weet hoe het weer eruit zal zien. Want zoals elke Nederlander weet, kan het tijdens onze lentes de ene dag sneeuwen en de andere dag kun je zonder jas naar buiten. Combineer dit tweed jasje zoals op de foto met een blouse en leren broek, of zoals blogger Pose Posh Post in de bovenste foto met een korte broekje en romantische top met ruffles.
blazer blazer

Benetton Blazer-Beige via Zalando: €104,95


Afbeeldingen via Pose Posh Post, Miss Pouty, Paperblog, Zalando