DIY: French Manicure met Pupa

Gezicht door Vrouwen redactie

Wij zijn geen beauty experts, maar we willen wel graag representatieve nagels. Hiermee experimenteren we graag. Aan ons 'nagellak nerds' de uitdaging om een French manicure (maar dan anders) aan te brengen met de speciale kit van Pupa. Kijken of wij het net zo mooi kunnen als de experts op dit gebied.



pupa
We testten de Luxury French nail art kit van Pupa. Deze kit bevat een matte nagellak, een glimmende nagellak en French manicure stickers. Je kunt deze kit gewoon online bestellen.


pupa

Lak je nagels met de matzwarte nagellak. Wanneer de nagellak opgedroogd is kun je aan de slag met de tweede laag. Laat ze ongeveer een kwartier drogen, zodat je zeker weet dat ze echt droog zijn.




pupa

Plak de maanvormige (bijgeleverde) stickertjes onder het randje van je nagel dat zonder nagellak wit zou zijn.



pupa

Breng de glitter nagellak aan boven het maanvormige stickertje. Pas op dat je het niet te dik aanbrengt, dan zal het moeilijk drogen.



pupa
Na ongeveer een kwartier is alles droog zijn en kun je de maanvormige stickertjes verwijderen. Het viel ons op dat de lijm van de stickertjes gemakkelijk achterblijft op de nagels. Dat is jammer, omdat het geheel dan al snel slordig oogt. Als je erg netjes werkt is het daarom handiger om de maanvormige stickers weg te halen zodra je al je nagels van een glimmend randje hebt voorzien - dus nog voordat de glitternagellak volledig gedroogd is.

pupa

Het resultaat!


pupa

Je kunt er meer variatie in aanbrengen door een schuine manicure te lakken.