Fotodagboek 3: Oprichtster LiveLaughLove by Kim

Mode & trends door Vrouwen redactie

Kimberley van Aalst is een spontane meid van 22 jaar oud. Ze is eigenaresse van sieradenlabel LiveLaughLove by Kim: een stoer, hip en bovendien betaalbaar sieradenlabel. Ze zal de komende maanden een fotodagboek van haar leven bij houden op Vrouwen.nl, zodat je ziet wat deze jonge ondernemer zoal bezighoudt. Daarnaast is zij ook werkzaam als shopmanager in de kledingwinkel By Fabrio in Rotterdam.

Kimberley: "Doordat ik op jonge leeftijd ben gaan doen wat ik echt leuk vind, hoop ik andere meiden te kunnen inspireren en aan te moedigen om hetzelfde te doen. Always follow your dreams! Mijn sieraden zijn via de webshop op LiveLaughLove by Kim te koop en ook heb ik een aantal verkooppunten waar mijn label te koop is. Voor de ‘Fashion Nieuws’ rubriek op mijn website ga ik geregeld naar leuke events en schrijf hierover in die rubriek. Ook kun je hier andere leuke ‘mode nieuwtjes’ en interviews lezen. Zo blijf je naast het scoren van de leukste sieraden, ook op de hoogte van alle ins en outs in ‘fashionworld’.??

Veel plezier met het lezen en bekijken van mijn fotodagboek en tot de volgende maand!"

Op het ‘5 jarig bestaan’ feestje van Fashionchick.nl. Hier op de foto met: eigenaresse Ellen Snijder, Amanda van Effrink van de Fashionchick.nl redactie, Danie Zwaan van ‘Wear for love’ en Arzu Aksoy van ‘I AM ZU’.



En als felicitatie voor hun 5 jarig bestaan, stuurde ik namens ‘LiveLaughLove by Kim’ een cadeautje op. Ze plaatsen een leuke foto van ons cadeautje op Instagram, gelukkig zijn ze er blij mee!



Op de DAIR Fashionshow – V.I.P. thanks to Luxury 4 life PR!



Koffie tijdens 1e paasdag met mijn lieve oma & mama, love my family!



Deze maand ging ik even langs de winkel ‘Envy Me’ in Ridderkerk. Zij verkopen ’LiveLaughLove by Kim’ en wat ligt het er leuk bij!



Jasmina werkt als personal shopper, stylist en eventplanner. Check haar site: Jasmine-v.com.



Jasmina hier op de foto met een armband uit de collectie van ‘LiveLaughLove by Kim'.



Dagje zonnen en uitwaaien op Scheveningen, heerlijk weer!



Actrice Carolien Spoor rockt de Statement Necklace van ‘LiveLaughLove by Kim’.



Having fun met mijn vriendinnetje in de winkel waar ik shopmanager ben: By Fabrio in Rotterdam.



Deze maand in het tijdschrift VIVA, ketting van ‘LiveLaughLove by Kim’.



Lees ook Kimberley's eerste en tweede dagboek op Vrouwen.nl.