Vreemde Dingen in Motelkamers

Reizen door Vrouwen redactie

Motels zijn niet de meest aantrekkelijke plekken om te overnachten - en dan hebben we het nog niet eens over de hygiëne in een gemiddelde motelkamer. Dit artikel zal je vooroordelen niet verhelpen. Geloof het of niet; mensen laten de meest vreemde dingen achter op hun motelkamer. Hmm, apart...



Kunstgebit
De vraag is hoe je een hotelkamer uit kunt lopen zonder te merken dat je alleen maar tandvlees in je mond hebt, in plaats van tanden.


Prosthetische ledematen
Het wordt gekker. Er zijn mensen die complete ledemanten in motelkamers achterlaten. Prosthetische ledematen, maar toch. Je zou zeggen dat je het zou merken als je een hotelkamer uit loopt zonder een been. Volgens de Engelse hotelketen worden er meerdere keren per jaar prosthetische ledematen gevonden...


Borstimplantaten
In Australië vonden hotelmedewerkers een paar borstimplantaten in een kamer. De eigenaresse had ze gekocht in het buitenland en was van plan zich te laten opereren. Ze kwam terug om haar siliconen op te halen zodra ze erachter kwam dat ze ze vergeten was.


Slang
Mensen die reizen in het gezelschap van hun huisdieren, vergeten ironisch genoeg hun dieren vaak in hun hotelkamer. Van een slang tot een krokodil tot een doodgewone kat of hond; het hele dierenrijk is al wel eens achtergelaten in een motelkamer.


Meer dieren
Dit kleine biggetje werd achtergelaten in een motel. Een bijzonder duur racepaard werd achtergelaten op een parkeerplaats bij een hotel. Een kaketoe werd achtergelaten in een hotel in Tenerife en vervolgens teruggevlogen naar zijn baasje met een privejet.


Paardenkostuum
In de categorie random vreemde dingen: een koffer vol chocoladerepen. Of een paardenkostuum. Of een pop-up hokje voor spray tanning. Of maskers van Queen Elizabeth.


Dure dingen
Zelfs de meest waardevolle items worden achtergelaten in motels en hotels: van Rolex horloges die meer dan een ton kosten, tot een iPhone die is ingezet met diamanten, tot de sleutels van een Ferrari of Bugatti Veyron.