Lollies van moedermelk

Eten door Vrouwen redactie

De nieuwe smaak lollies van Lollyphile is wel heel erg apart. Hun nieuwste lolly smaakt namelijk naar moedermelk. De lolly is wel veganistisch; er zit dus geen echte moedermelk tussen de ingrediënten.

De oprichters van Lollyphile vertellen op hun site dat ze op het moment veel vrienden hebben die kinderen hebben gekregen en dat ze zich afvroegen hoe het toch kwam dat baby’s meteen rustig worden van moedermelk. Ze ontdekten dat dit wel iets met de smaak te maken moest hebben en besloten daarom een lolly te maken van moedermelk. De smaak is tot stand gekomen met behulp van vier vriendinnen die hun moedermelk hebben afgestaan zodat smaakexperts de smaak zo goed mogelijk konden nabootsen. De missie van het bedrijf is om de smaak zo perfect te krijgen dat de lollies schreeuwende kinderen weer stil krijgen, omdat het zo lijkt op echte moedermelk.

De moedermelklolly schijnt naar amandelmelk te smaken, maar dan net iets zoeter. Het is een limited edition, dus mocht je hem willen proeven (bestellen kan hier), wees er dan snel bij!

Bron