10 belachelijke producten

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Bij de makers van deze producten zat waarschijnlijk een draadje los. We hebben een lijstje voor jullie samengesteld met de tien meest belachelijke en meest nutteloze producten. De producten in deze lijst bestaan wel allemaal echt. Maar misschien zit er wel iets tussen dat jij stiekem wel heel handig zou vinden?


1. Schnitzel kaars
Steek deze kaars aan voor een heerlijk geurend huis. De schnitzelgeur is authentiek en doet denken aan een Duitse kroeg.


2. Gebreide jumpsuit
Dit superhandige, sexy pak is ideaal voor in de winter, wanneer het koud is. Minder handig is dat je helemaal uit moet trekken als je naar de wc moet.


3. Enge chocolaatjes
Deze angstaanjagende babyhoofdjes zijn gemaakt van heerlijke witte chocolade. Wij durven helaas niet te testen hoe deze babyhoofdjes smaken, uit angst voor wraakzuchtige baby-geesten.


4. De comfort bil-afveger
Dit apparaatje is speciaal handig voor mensen die zo dik zijn dat het afvegen van hun eigen billen gewoon niet meer lukt. Met dit apparaatje krijg je namelijk 45 centimeter meer bereik. Een ander voordeel is dat je nu ook geen vies toiletpapiertje meer aan hoeft te raken.


5. ‘Ik poep glitter’
Dit geweldige stukje speelgoed heeft tot grote teleurstelling van de makers niet zo goed verkocht.


6. Frietjeshouder
Speciaal voor alle frietjesliefhebbers, een frietjeshouder! Dit ideale bakje past precies in de bekerhouder van je auto en zorgt ervoor dat je frietjes van je favoriete fastfoodrestaurant altijd binnen handbereik zijn.


7. Wijn-bh
Ben je toevallig op zoek naar een manier om je borsten te liften, maar zoek je ook nog een verstopplek voor de wijn die je ergens naar binnen wilt sneaken? De oplossing: de wijn-bh. Je vult de bh met wijn, waardoor je borsten worden gelift en vergroot, en kunt dan later lekker wijn drinken. Wel jammer dat hoe meer je drinkt, hoe kleiner je borsten worden…


8. Broodhandschoen
Met deze geweldige handschoenen wordt alles spontaan een broodje. Stel je voor: er ligt toevallig ergens kaas op tafel, dan trek je gewon je handschoenen aan, pakt de kaas op en... Mmm, een heerlijk broodje kaas!


9. Gemotoriseerd ijshoorntje
Stiekem is het natuurlijk wel erg zwaar dat je telkens je ijsje moet draaien als je aan het likken bent. Dankzij dit gemotoriseerde ijshoorntje wordt dat voor je gedaan. Voor mensen die ook fan zijn de heerlijke wafel waarvan ijshoorntjes gemaakt zijn is dit apparaat minder geschikt: dit harde plastic kun je beter niet eten.


10. Hello Kitty geweer
Hierbij kunnen wij ons echt alleen maar afvragen: Waarom?!

Bron