Zo verberg je je wallen

Gezicht door Vrouwen redactie

Ai, heb je zo je best gedaan om een leuke outfit aan te trekken en je haar te doen, ontsieren donkere kringen onder je ogen je hele look. Opvallende wallen zijn nu eenmaal niet zo sexy. Gelukkig zijn er manieren om ze te verbergen. Als een goede nacht slaap niet helpt, probeer dan deze make-up truck om je wallen te maskeren.


1. Hydrateer het gebied onder je ogen met een goede crème. Laat deze volledig intrekken voor je met stap twee verder gaat.



2. Doe wat concealer op je hand en gebruik een kleine, stevige borstel om het aan te brengen op je gezicht. Als je geen borstel hebt kun je ook je (ring)vinger gebruiken.


3. Breng de concealer aan op het gebied onder je oog. Begin aan de binnenkant van je oog en volg de lijn van je oogkas richting de buitenkant.



4. Klop op de concealer met je vinger zodat het goed mengt met je huid. Niet wrijven! Hierdoor verschuif je de concealer alleen maar over je huid, in plaats van dat het mengt en intrekt.



5. Mocht je er een hebben, gebruik dan een concealerkwast om de concealer nog meer te blenden met je huid.



6. Zorg dat je make-up extra lang houdt door er zachtjes met een grotere kwast over heen te vegen. Het is even wat werk, maar op deze manier is je concealer zo goed als onzichtbaar!



Source