My new... Smartphonehoesje!

Wonen door Vrouwen redactie

Tegenwoordig laat je zien wie je bent aan de hand van je telefoon. De mainstream gadgetliefhebber gaat voor de iPhone, hipsters juist weer voor Samsung en retro fans voor Nokia. Maar je personaliseert je telefoon pas echt met het juiste telefoonhoesje. Mariëlle en Colette van Vrouwen.nl testten allebei een telefoonhoesje van Smartphonehoesjes.nl. Het was even kiezen uit het mega uitgebreide aanbod - ze hebben alles, van old school iPhone 3gs hoesjes tot Stylus pennen om je touch screen mee te bedienen - maar uiteindelijk hadden we allebei een exemplaar naar keuze gevonden. De hoesjes kwamen heel snel binnen - gelukkig maar, want we waren erg ongeduldig!

We hebben al eens eerder iPhone cases van de webshop, dat artikel kun je hier terugvinden.


Stagiaire Colette:

"Ik heb gekozen voor de rode hardcase cover voor mijn telefoon, de Samsung Galaxy XCover. Ik moest mijn verbazing onderdrukken toen bleek dat er zelfs voor mijn telefoon hoesjes beschikbaar waren, omdat ik ze nog nooit eerder had gezien. Nu is het wel zo dat ik in verband met mijn onhandigheid een telefoon heb uitgezocht die niet kapot kan, wat een hoesje enigszins overbodig maakt… Toch ben ik er erg blij mee, eindelijk is mijn telefoon niet meer extreem saai, maar heeft hij nu een leuk kleurtje! Daarnaast beschermt het hoesje wel tegen kleine krasjes, dus blijft mijn telefoon er mooier door. Ik heb gekozen voor een hardcase hoesje in plaats van siliconen, omdat deze extra goed blijft zitten."



Redacteur Mariëlle:

"Ik heb het hardplastic mat transparant hoesje met TPU rand voor iPhone 4(s) gekozen, omdat hij degelijk is, goede bescherming geeft en niet te veel poespas heeft. Je ziet eigenlijk nauwelijks dat er een hoesje om de telefoon zit. Ik ben een fan van dit soort hoesjes, omdat je ze er makkelijk af kunt halen en er weer makkelijk op kunt zetten voor als je van afwisseling houdt. TPU randen hebben als extra voordeel dat ze niet beschadigen als je je telefoon een keer laat stuiteren. En dat werd al bewezen in de eerste drie seconden dat mijn telefoon in het hoesje zat."