Hete mannen in de metro

Lifestyle door Vrouwen redactie

De nieuwste rage in Amerika en Londen is er een die wij van ons betreft heeeel snel mogen overnemen. Hier zijn ze namelijk al een tijdje fan van het fotograferen van knappe mannen in de metro. De foto’s worden dan gepost op de speciale website. Tubecrush voor Londen, Bostoncrush voor Boston en Subwaycrush voor New York.

Wanneer je een foto upload zet je daar een korte beschrijving, de locatie en de datum bij. Andere vrouwen kunnen vervolgens stemmen en reageren op de foto, en de behaalde scores worden naast de foto geplaatst. Het commentaar gaat van braaf fantaseren over zijn baan tot zeker weten dat de man in kwestie een paaldanser is vanwege zijn handschoenen.

Het is wat ons betreft een vrij onschuldig tijdverdrijf gedurende de vaak saaie rit in de metro, maar sommige mensen vinden dat het tegen de privacywetten ingaat. Wat vind jij? Mocht er ook een website worden gemaakt voor de Amsterdamse of Rotterdamse metro, dan zullen wij zeker wat Nederlandse lekkertjes gaan spotten in de ondergrondse!















Bron, bron