Fotodagboek 3: oprichtster tassenmerk MerelbyFrederiek

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Frederiek Waninge is oprichtster van het tassenlabel MerelbyFrederiek. Dat is al bewonderenswaardig, maar Frederiek is daarnaast ook de stichting MerelMuntFoundation begonnen. Deze stichting is opgericht voor meervoudig gehandicapten (ook wel 'de Merels' genoemd) naar haar zusje Merel dat meervoudig gehandicapt is. Een gedeelte van het aankoopbedrag komt namelijk ten goede aan de foundation.

Frederiek houdt 3 maanden lang een dagboek bij voor Vrouwen.nl. Lees mee en zie hoe haar leven eruit ziet!

"Het was weer een bijzondere maand en wat gaat de tijd razend snel! Mijn eigen mini-magazine is helemaal af en ik ben best trots op mijn gloednieuwe Glossy! De magazines hebben we aan onze klanten & potentiële klanten verstuurd. Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat is altijd weer een super spannende uitdaging. Gelukkig kan ik het nieuwe seizoen positief tegemoet zien. Ook ben ik afgelopen maand op beach rugbyweekend geweest met vriendinnen in Zeebrugge. Play & party, de ultieme combinatie. Ook was er weer een bruiloft en niet te vergeten mijn korte vakantie op het magische eiland Ibiza.

Yes, de gloednieuwe magazines zijn verstuurd. Het mini magazine is op A5-formaat gemaakt en helemaal compleet met 'ins & outs' over mijn zakelijke en privéleven! Hiermee wil ik graag mijn huidige klanten en prospects een kijkje geven in mijn leven. Het is eigenlijk een uitgebreide versie van dit fotodagboek.


Het magazine heb ik zelf helemaal gemaakt. De volgende rubrieken staan in het mini-magazine: Editorial, Happy customer & ambassadrices aan het woord, Interview met weekblad Vriendin (januari 2013), Timeline: beetje plannen & je er aan houden, Merel Munt Foundation, In de blaadjes! MEDIA, Vrouw zoekt tas, Behind the scenes: Frederieks Diary, Fall /Winter '13 / '14, Sneakpeek: 3 thema's Merel by Frederiek collectie.


Yes, it's me in ACTION! Eén keer per jaar wordt er een European Beach Rugby toernooi georganiseerd in Zeebrugge, België. Inmiddels rugby ik zelf niet meer regelmatig, maar dit toernooi kan ik niet laten schieten! Het is ontzettend gezellig en sportief.


Rugby: play & party! Op zaterdag wordt er altijd een feest georganiseerd in thema met een bbq. Mijn lieve vriendin uit Groningen bracht deze roze konijnenpakken voor ons mee. Bloedheet, maar ik had het niet willen missen.


DE SUPER DIKKE VAKANTIE JAN! Zelf ben ik al een aantal jaren abonnee van JAN magazine. Op de shoppingpagina van de vakantie JAN is een tas van Merel by Frederiek geplaatst. De New York shopper, in de kleur Baltic! Bungelt deze ook al om jouw arm? Ik ben FAN!


De dames van Passievrouwen.com zijn afgelopen maand bij mij langs geweest op de studio. Iedere week staat er een passionele vrouw op hun website met openhartige interviews. Ik bijt het spits af en binnenkort ben ik de eerste Passievrouw van Passievrouwen.com.


Ook deze maand hadden mijn vriend en ik weer een te leuke bruiloft. De hele dag was gevuld met lekker eten, drinken, gezelligheid en muziek.


IBIZA! Magisch! Mijn vriend had stiekem een romantisch diner voor twee geregeld op 'private property' Es Vedra, op steenworp afstand en met een fantastische zonsondergang! Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door Casa Disfruta. Zoek jij toevallig ook een leuke Bed&Breakfast op Ibiza? Kijk dan ook eens naar Casa Disfruta. Je gaat er geen spijt van krijgen!


Ook hebben wij gedineerd bij de Amante Beachclub op Ibiza. Je hebt een waanzinnig uitzicht tijdens je diner! Het is een leuke beachclub die je zeker niet mag overslaan.


Inspiratie! Iedereen is altijd opzoek naar inspiratie en het internet is inmiddels al een paar jaar ontploft. Op Ibiza ben ik naar een echte hippiemarkt geweest en heb ik o.a. World Family bezocht. Ze maken fantastisch tassen, schoenen en andere accessoires! Heel kleurrijk en vol inspiratie.

In het tweede deel van mijn fotodagboek heb ik jullie mijn nieuwe zipperpullers laten zien. Nu ook hebben we de nieuwe munten in huis! De combinatie is prachtig en is volledig verwerkt in de nieuwe Spring Summer '14 collectie. Het nieuwe verkoopseizoen zie vol vertrouwen tegemoet en ik hoop dat jullie ook enorm uitkijken naar deze it-bags.


Nog heel eventjes wachten, maar dan ligt de gloednieuwe collectie van Merel by Frederiek in de winkels. Ben jij op zoek naar een te gekke tas voor de winter? Kijk binnenkort op onze website en check al onze nieuwe verkooppunten!


Naast Merel by Frederiek hebben wij ook de leuke zachte bolletjes van By Freddy's in huis. De sleutelhangers zijn in vier verschillende kleuren verkrijgbaar. De bolletjes hangen wij zowel aan onze tassen & sleutelbossen. Pimp jij binnenkort ook je tas met een By Freddy's?


Helaas waren we maar zes dagen op Ibiza, maar we hebben enorm genoten. Hopelijk mogen we volgend jaar weer!


In mijn mini-magazine heb ik ook een pagina ‘’Behind the Scenes’’ gemaakt. Hiermee hoop ik de lezers een kijkje te kunnen geven in mijn leven! Net zoals jullie deel ik vast veel passies, gezelligheid en doorzettingsvermogen.

Lieve lezeressen, bedankt voor jullie likes en betrokkenheid de afgelopen drie maanden. Ik heb met heel veel plezier mijn fotodagboek bij gehouden. Ik hoop dat jullie enthousiast zijn over mijn label Merel by Frederiek dit ook zeker door willen geven aan familie & vrienden. Mijn dank is groot en ik hoop wellicht op een dag ook over jullie passies te mogen lezen.

Veel liefs,

Frederiek