Tip: modezoekmachine Boetiek.nl

Mode & trends door Vrouwen redactie

Wij kwamen onlangs een geweldige site tegen tijdens ons dagelijkse portie surfen op het internet. De ontdekking: Boetiek.nl, niet alleen heel leuk, maar ook nog eens errug handig! Het is eigenlijk gewoon een zoekmachine voor mode. Je kunt hier zoeken op een bepaald item, zoals jurken of tassen, maar je kunt ook op merk zoeken.

Ja, dat is handig, omdat je artikelen van verschillende winkels kunt vergelijken. Je hoeft niet óók nog even bij die andere winkel te kijken, omdat ze daar misschien ook wel een leuke tas hebben. Je ziet alle tassen van alle winkels hier gewoon bij elkaar staan! Daarnaast staan er zo verschrikkelijk veel artikelen op dat je wel een heel afwijkende smaak moet hebben wil er niets leuks tussen zitten.

Het enige gevaar van deze site: voordat je het door hebt is het drie uur later en heb je ongeveer 100 jurken, 45 tassen, 32 kettingen en 70 paar schoenen bekeken… Wij konden dit gevaar zelf ook niet helemaal ontwijken, dus hebben we onder het mom van 'werken' onze top finds voor de zomer maar even voor je op een rijtje gezet.

Zomerjurkjes! Wij kenden het merk Even&Odd niet, maar zouden het liefst al deze jurkjes in ons mandje gooien...


Zomerschoenen: sexy hoge laarzen met een knielange zomerrok, of juist kittige sandaaltjes?


Clutches. Zo'n lichtroze slangenprint is wel leuk he? Maar zo'n knalroze enveloptasje ook...



Zucht, wij kunnen niet kiezen en gaan nog maar even verder shoppen Boetiek.nl. Doe je mee?