Erotische Ontdekker Anouk

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Anouk is een jonge spontane meid van 22 jaar, die sinds enige tijd aan het bloggen is geslagen over haar sekservaringen. Ze beleeft niet alleen van alles met haar vriend in de slaapkamer, maar doet ervaringen op binnen de swingers wereld. Vanaf augustus vertelt Anouk elke maand op Vrouwen.nl over haar avonturen.

Anouk: "Waarom ik ben gaan bloggen voor mijn website? Ik vind dat seks nog steeds niet veel besproken word. Ja, er word wel over gepraat, maar er word niet echt gekeken naar hoe mensen dingen ervaren. Hoewel er genoeg vrouwen zijn die nieuwsgierig zijn over hoe andere vrouwen dingen ervaren, hoe zij zich in bepaalde situaties voelen en wat ze soms moeten doen tijdens seks of seksuele handelingen. Met mijn blog wil ik laten zien dat zenuwen, twijfels en genot niet vreemd zijn, deze dingen spelen een belangrijke rol in mijn blogs. Het schrijven helpt mij ook om deze dingen op een rijtje te krijgen.

Ik heb in de tussentijd met swingen wel een aantal vrouwen leren kennen die net zo begonnen als ik. Die veel twijfels hadden en het vervelend vonden dat ze met niemand konden praten, want eerlijk is eerlijk: bijna iedereen die swingt deelt dit niet met vrienden of familie. Ik wil met mijn blog mensen helpen met de vraag hoe ze dit soort zaken moet aanpakken, zodat meer vrouwen zich prettiger voelen bij het ervaren en experimenteren met dingen.


Waarom ik ben begonnen met swingen? Het leek mijn vriend wel spannend nadat hij het van een vriend van ons hoorde. Nee, ik vond het niks. Ik snapte niet dat je seks kon hebben met iemand die je niet kent. Na veel gesprekken en een hoop wikken en wegen ben ik overstag gegaan. Ok, ik zou het proberen, en als ik of mijn vriend het niks zou vinden dan zouden we direct stoppen. Stiekem vond ik het ook wel spannend! We hadden een aantal keer een triootje geprobeerd maar dat vond ik niet echt leuk. Dan maar eens proberen met een man en een vrouw. Dat was een heel andere ervaring voor mij, een ervaring waar ik eerst niet zo goed raad mee wist. Inmiddels hebben mijn vriend en ik ook dates gehad met stellen waarvan het de eerste keer was. Doordat wij ons goed in hen konden verplaatsen en goed op verbale en non verbale communicatie letten, hebben zij ook een fijne avond gehad. En dat is iets wat mij ook wel goed doet. Het gaat niet alleen om seks maar om de hele ervaring!

Naast het swingen vind ik het ook erg leuk om toys uit te proberen. Heerlijk om eens een moment te hebben met een goeie toy, of samen met mijn vriend dingen uit te testen. Ook iets wat veel mensen willen weten, is hoe bepaalde toys zijn of hoe je deze kunt gebruiken samen met je partner. Allen maken veel mensen dit soort dingen niet bespreekbaar. Inmiddels heb ik dan ook verschillende mensen advies gegeven en krijg ik hier veel positieve reacties op! Soms zie ik ook wel verwijzingen naar toys bij anderen en dat maakt mij dan nieuwsgierig. Hoe zou ik het vinden om met de toys waar zij over praten te experimenteren? Zou ik dat net zo fijn vinden of lijkt het me helemaal niets? Vaak probeer ik dit dan uit. Gewoon uit nieuwsgierigheid, maar natuurlijk ook voor het genot.

Nu lijkt het of ik alleen maar met seks bezig ben maar dit is niet helemaal waar. Naast mijn interesse in verschillende dingen op seksueel gebied vind ik alledaagse dingen net zo belangrijk. Ik vind het heerlijk om rond ons huisje te keuvelen, met een goed boek op de bank te duiken, te sporten of lekker met ons hondje in de weer te zijn. Zo zie je maar: ook al ben ik curious... ik ben ook gewoon Anouk!"

Wil je meer lezen over Anouk bekijk dan ook haar website CuriousAnouk.nl of volg haar op Twitter!