Getest: 2b Detox voor een mooiere huid (+win!)

Gezicht door Vrouwen redactie

Soms heb je de behoefte om je lichaam een gezonde kickstart te geven, bijvoorbeeld voor of na een periode ongezond en overvloedig eten (hallo feestdagen)! Dat is het moment dat je een detox kunt overwegen. Er zijn verschillende varianten van de detox, variërend van heel heftig tot relatief mild.

2b Detox is een lichte detox van het merk Amiset, die helpt je huid te reinigen, je energieker laat voelen en die het afvallen gemakkelijker maakt. Dit komt doordat het drankje kruiden, vitamines en nutriënten bevat die de reinigende werking van je lever ondersteunen. Wist je dat onze huid naast een esthetische rol ook een reinigende rol heeft? Zo zweet je afvalstoffen door je huid uit en sla je lastig te verwerken resten van vet net onder de huid op. Gelukkig maakt ook je lever je lichaam schoon. Je huid en lever werken hierbij samen. De reinigende werking van je lever ondersteun je makkelijk met 2b detox.

Een voorbeeld van een goede ‘detox-dag’? Drink ‘s ochtends een portie 2b Detox (1-2 dopjes opgelost in een glas koud water) en ‘s middags heel veel water. Verder eet je gedurende die dag meer groente en fruit dan normaal, en minder brood.

Vrouwen.nl's Pauline deelt haar ervaringen: "Ik was net weer begonnen aan mijn periode van gezond eten en gezond leven - of in ieder geval, ik deed een poging tot - dus de komst van 2b Detox op kantoor kwam als geroepen! Bij het ruiken van de detox zag ik even op tegen het idee dit een maand lang iedere ochtend te drinken, maar toen ik de volgende dag eenmaal aan het ontbijt zat viel het reuze mee! Want doordat de basis van het sapje een bosbessenconcentraat is, smaakt het gewoon naar een soort vruchtensap. Het resultaat na een week 's ochtends een dosis 2b detox en elke avond nog een voor het slapen? Ik merk dat ik minder trek heb en dat mijn huid wat egaler is geworden. Dit laatste zou ook heel goed te maken kunnen hebben met het feit dat ik beter let op wat ik eet omdat ik er door de detox bewuster mee bezig ben, maar het eerste zeker niet. Ik heb nog 2b Detox voor drie weken en die ga ik zeker gebruiken!"

Does your body need a friend? Volg Amiset op Facebook voor tips&tricks voor een gezonde leefstijl, voordeelacties of andere leuke wetenswaardigheden.


Wil jij ook deze milde 2b detox van Amiset proberen? Goed nieuws: Vrouwen.nl geeft in samenwerking met Amiset 5x 5 flesjes 2b detox weg, genoeg om een maand te detoxen!


Win: 5x 5 flesjes 2b detox t.w.v. €29,95

Wil jij deze 5 flesjes van 100 ml winnen? Doe mee!

- Laat weten aan Amiset waarom jij de 2b detox goed kunt gebruiken. De vijf meest originele inzendingen winnen!
- Post daarom een foto op de Facebookpagina van Amiset, waarop je laat zien wat jij doet om mooi en gezond te blijven, en waarom 2b detox daar een goede aanvulling op is.

Meedoen kan tot woensdag 11 december! Een week later worden de winnaars door Amiset bekend gemaakt.