Onzichtbaar ondergoed

Mode & trends door Vrouwen redactie

Wordt jij ook altijd zo moe van die ondergoedlijntjes onder je sexy strakke jurkjes? Maar ben je ook niet echt blij wanneer je een random celeb (uiteraard noemen we geen namen) weer eens ondergoedloos uit een auto ziet stappen? Babapanty komt met de oplossing. En met oplossing bedoelen we een idee dat op zich wel helpt tegen deze twee frustraties, maar ook een derde frustratie zou kunnen worden…

De makers van dit geweldige ondergoed beweren dat het comfortabel is, handig voor wanneer je ongesteld bent en dat de Babapanty een stuk sexier dan een enorme oma-onderbroek. Volgens hen is die namelijk laatste niet sexy en de Babapanty wel. Zie hieronder.

Een string is daarentegen wel sexy, maar volgens de makers van Babapanty absoluut niet comfortabel. Dat is de Babapanty volgens hen juist weer wel. Zie hieronder.


Wij zien de hele combinatie van doorzichtig materiaal, witte gespjes en een zwevend kruis nog niet helemaal zitten, maar misschien ligt dat wel aan ons. Wat vind jij van dit geweldige nieuwe ondergoed?