Kom glamorous de feestdagen door!

Gezicht door Vrouwen redactie

De drukste maand van het jaar is weer aangebroken. Is Sinterklaas net achter de rug, komt Kerst alweer om de hoek kijken. De kerstcadeaus moeten weer worden gekocht, de dinertjes moeten weer worden georganiseerd, tussendoor moet je ook nog een perfecte outfit scoren voor oud&nieuw en je werk gaat natuurlijk ook gewoon nog door. De nachten worden korter en voor die perfecte smokey eye hebben we eigenlijk helemaal geen tijd als we ons haasten naar een kerstborrel. De nieuwe Beautybox zorgt ervoor dat we ondanks al deze omstandigheden er niet minder mooi uit hoeven te zien deze maand. Bekijk hieronder het stappenplan waarmee je de feestdagen moeiteloos en glamorous doorkomt.

Stap 1: GLAMGLOW - Mud Eye Mask
De meest vermoeiende look is natuurlijk die met de wallen en donkere kringen onder de ogen. De Mud Eye Mask haalt de rimpeltjes en de donkere kringen onder je ogen weg, zodat je er weer fris en fruitig uitziet.

Stap 2: MAJIC BEAUTY - Eye Majic
Nadat je ervoor gezorgd hebt dat je ogen weer stralen, kun je er natuurlijk voor kiezen om een mooie oogschaduw aan te brengen. De Eye Majic is een complete oogschaduwapplicatie waarmee je in een handomdraai je ogen mooi gekleurd hebt met verschillende kleuren. Onwijs handig voor als je weinig tijd hebt dus!

Stap 3: TONI&GUY - Dry Shampoo
Als we iets moeten noemen als dé uitvinding van de afgelopen tijd, dan is het toch wel de droogshampoo. Ideaal voor als je geen tijd hebt om je haren te wassen, maar toch nog de deur uit moet. Want het haren wassen op zich kost natuurlijk niet zo veel tijd, maar om het daarna op tijd droog te krijgen én er voor te zorgen dat het een beetje oké zit, brengt veel te veel stress met zich mee.

Stap 4: BEAUTY UK - Glam Nails
Niet te missen tijdens de feestdagen zijn natuurlijk de rode nagels. Deze nagellak is van het Britse merk Beauty uk dat hoogwaardig kwalitatieve producten verkoopt voor een betaalbare prijs.

Stap 5: BEAUTY UK - Posh Pout
Met een kleurtje op je lippen zie je er altijd netjes verzorgd uit en dat hoeft niet eens zo veel tijd te kosten. Met dit lippenstiftpotlood heb je binnen no-time je lippen gestift.

Ready to party!