Nieuwe e-glossy: BFLmag

Gezicht door Vrouwen redactie

Internet heeft de toekomst. Wij geloven daar heilig in, vandaar dat Vrouwen.nl een webmagazine is en geen tijdschrift. Onze uitgever EEN Media heeft een nieuw kindje toegevoegd aan de familie: BFLmag (Beauty, Fashion en Lifestyle magazine). Dit digitale magazine is de eerste e-glossy van Nederland, die je kunt bekijken op je iPad of op de computer. Het design is interactief, wat betekent dat model Touriya op de cover naar je knipoogt, en dat je alles wat je ziet in het magazine ook meteen online kunt shoppen. Handig!

Wij waren bij de lancering vorige week, gehouden in het chique Andaz hotel in Amsterdam. Alles straalde het luxegevoel uit dat dit nieuwe magazine wil overbrengen: van de classy cocktails en de prachtige bloemstukken tot de stand van beautymerk Estée Lauder waar we nieuwste Pure Color lipsticks mochten uitproberen.

Wil jij BFLmag ook bekijken? Je kunt de app gratis en voor niets downloaden in de App Store. De eerste editie staat bovendien vol fijne winacties, zo maak je kans op:
- een jaar lang gratis Clinque producten
- vliegtickets naar India
- een MOOI parfumerie beauty school voor 4 personen + een goodiebag twv €100!

Kortom, downloaden maar! (Klik hier voor de iOS/Apple app, en hier voor de Android app)