Redactiedagboek februari

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het leven van een redacteur gaat niet over rozen. Perspresentaties, goodies, cupcakes, evenementen... *zucht*. De redacteuren van Vrouwen.nl geven je graag een kijkje in hun (werkende) leven. Bekijk wat er achter de schermen gebeurt!

Opening Marks & Spencer winkel
De grootste Marks & Spencer vestiging van Nederland werd op 19 maart geopend in Den Haag. Claartje nam er een kijkje, onder het genot van een slokje champagne en een hapje scone. We waren in goed gezelschap, want onder andere prinses Marilene was er, net als parlementsleden uit zowel Groot-Brittanië als Nederland. De mode is redelijk behoudend, maar dat past natuurlijk ook bij het merk. Kwaliteit met klasse.



Thee van Earth Tea
We tikken hier liters thee weg, dus als die thee dan een beetje verantwoord is drinkt dat wel zo prettig. Earth Tea is familie van Earth water, waarvan de nettowinst volledig wordt gedoneerd aan goede doelen. Proost!


Katten kijken
Dit is Lilo, de knuffelkat van stagiair Micky. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat de meeste dierenartikelen op Vrouwen.nl van Micky afkomstig zijn!



Zweten met Reebok Crossfit 020
Door Reebok werden een aantal van de redacties van EEN Media uitgenodigd om een lesje crossfit uit te proberen. De Reebok Crossfit 020 school ligt in Amsterdam (vlakbij de Arena) en is in feite een soort loods waarin allemaal attributen aanwezig zijn. In 15-30 minuten doe je een serie oefeningen zo vaak mogelijk achter elkaar, terwijl de trainer oplet of je alle oefeningen wel perfect uitvoert. Van swingen met een kettlebel tot roeien tot pull ups aan de ringen. Claartje werkte zich in het zweet en kan je vertellen dat het zwáár is. Maar ook wel heel lekker. Een aanrader!



Tripje naar Boedapest
Mariëlle reisde af naar Boedapest, voor een lang weekend weg. Daar heeft ze alle culinaire hoeken en gaten van de Hongaarse hoofdstad verkend. Van een zogenaamd echt Hongaars ontbijtje (gefrituurd brood van bijna €12,00!) uit een krant op een smoezelig marktje, tot de foodporn van een sterrenrestaurant. Zie het contrast.



Birthday time
Claartje was jarig, en dat moest gevierd worden. We aten een chocolade-kokostaart die ze zelf gebakken had en gaven een make-up setje van Chanel kado. Lucky girl!



L’Occitane persevent
Bij L’Occitane kregen we een heuse parfumworkshop. Na flink wat puzzelen met geuren hebben we onze eigen Vrouwen.nl parfum gecreëerd! Onze geur was bijna net zo zoet als deze lekkere macarons.



Sporten bij great
In Amsterdam is een nieuwe sportschool geopend: great. Dat is de naam van de sportschool, en zo voelde het ook. Wij probeerden er een personal training van een uur, en kregen daarna een massage. Wist je dat spieren 'geactiveerd' kunnen worden, waardoor je ineens veel sterker bent? En dat je nooit je lichaam zult veranderen zonder jezelf echt uit te dagen? Gewoon een half uurtje peddelen op een crosstrainer is niet goed genoeg voor een droomfiguur, leerden we. Maar dankzij een ingenieus systeem van great waarbij je met een speciale sleutel kunt inloggen op alle apparaten waar je mee werkt, kun je je eigen vorderingen heel goed volgen en krijg je precies de tips en begeleiding die je nodig hebt. Wij zijn om. Oh, en de sauna die inbegrepen is hielp daarbij ook een beetje.


Pssst: Vrouwen.nl heeft sinds deze week ook een Instagram account! Volg ons: @Vrouwen__NL. Hier krijg je ook af en toe kijkjes achter de schermen, en posten we vooral veel grappige plaatjes die we tegenkomen.