Win: 10x Clinique Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer

Gezicht door Vrouwen redactie

Ook je huid heeft bepaalde behoeften. Elke huid heeft bijvoorbeeld verzorging nodig als je ‘s ochtends op staat, net zoals jij je ontbijt nodig hebt, dus het is goed hem dan te hydrateren. De Superdefense moisturizer van Clinique doet dat voor je, zodat je de dag écht goed begint. Behalve hydratatie heeft je huid gedurende de dag ook bescherming nodig, bijvoorbeeld tegen UV-straling en rondvliegende vrije radicalen die huidveroudering veroorzaken. De Clinique Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer heeft een beschermingsfactor (SPF) van 20 en beschermt je dus elke dag opnieuw tegen zowel schadelijke UV-A als UV-B straling.

Omdat elke huid anders is heeft Clinique de Superdefense daily defense moisturizer in twee verschillende texturen uitgebracht. Op Clinique.nl kun een skin consult doen, waaruit blijkt welke moisturizer jij nodig hebt. Er is een Superdefense variant voor huidtypes 1 en 2 (zeer droge tot droge huid, gecombineerde huid) en een variant voor huidtypes 3 en 4 (vet, vet tot heel vet). Een potje van 50 ml kost €52,-.

Wat zit er in deze moisturizer? Een mix van antioxidanten zoals vitamine C en vitamine E, maar ook zeewaaierextract, cafeïne en tarwekiemextracten. De antioxidanten beschermen je huid in de toekomst, de rest zorgt voor comfort en hydratatie.

Win: 10x Clinique Superdefense moisturizer twv €52,-

- Doe een skin consult op Clinique.nl om te ontdekken welk huidtype jij hebt
- Deel de uitslag door op dit bericht te reageren
- Mail jouw uitslag en reactie naar info@vrouwen.nl, ovv van je naam en adres

Heb je geen Facebook? Je kunt de uitslag en de voor jou geschikte Clinique textuur ook gewoon mailen naar info@vrouwen.nl.

Succes!

Deze winactie loopt t/m 28 april. De winnaars krijgen bericht per mail.