Ryan Goslings regiedebuut is een flop

Celebs door Vrouwen redactie

Hij heeft de looks, hij is grappig en hij kan ook nog eens acteren. Je zou bijna denken dat Ryan Gosling álles kan. Maar blijkbaar is dat dus niet zo: zijn regiedebuut is namelijk een flop. Lost River werd dinsdagavond op filmfestival Cannes voor het eerst vertoond, maar na afloop was er meer boegeroep dan applaus.

In de film spelen Eva Mendes (nog steeds zijn vriendin), Matt Smith, Christina Hendricks en Saoirse Ronan. Het verhaal speelt zich af in een stad onder water. De film kreeg op voorhand veel belangstelling en er werd dan ook veel van verwacht. Maar Ryan werd flink aangepakt door de filmcritici. Ze noemen de film zelfs “een eersteklas geval van grootheidswaan”. Ook haalde Ryan de woede van enkele aanwezigen op de hals omdat hij zelf te laat arriveerde op de première van zijn film. Ze begonnen daarom maar alvast zonder hem.

De film draait vanaf eind oktober in Nederland… en we moeten zeggen dat de trailer er erg vaag uitzien. Maar Ryan, mocht je troost nodig hebben, je bent altijd welkom!


Oh, en we vonden dit artikel een hele goede aanleiding voor een serie Ryan-gifjes. You're welcome.

Bron, bron, bron