Pimp je hal - interieurtips!

Wonen door Vrouwen redactie

We houden van mooi ingerichte huizen! Vaak gaan we helemaal los op de huiskamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Maar de hal van het huis laten we vaak links liggen. We gooien er onze jassen, tassen en schoenen neer, maar verder is het nou niet een walhalla qua stijl en smaak. Toch is je hal hartstikke belangrijk, het geeft namelijk de eerste indruk van je huis. Site Femma40.nl heeft een paar tips over hoe je je hal mooi en presenteerbaar maakt.

Georganiseerde gang
In de stapelbare lades van Nomess Copenhagen passen al je schoenen, sjaals en hoeden. Doordat ze transparant zijn, zie je wat er in welke lade zit en stel je favoriete items mooi tentoon. En met deze hangers word je jas ophangen een spel! Zonnebrillen, sleutels, mobiele telefoons: deze kleine voorwerpen kun je makkelijk kwijt op de kroonlijst van de strakke Line-up kapstok. De draaibare haakjes klappen in wanneer er geen jas aanhangt, zodat het er, ook in een kleine ruimte, altijd opgeruimd uitziet.

Multifunctioneel? Daar steken we een stokje voor
In de kapstok van het eveneens Deense Norrmade komen twee functies samen. De stokken zijn aan de bovenkant voorzien van gleufjes waar het lusje van een jas in blijft hangen. Op het ingebouwde krukje trek je rustig je schoenen aan en uit.

Mix en match
Met de eenvoudige, rechthoekige elementen van het Dice-systeem van Schönbuch maak je van de gang een mooi geheel. Jassen, tassen en schoenen worden van het zicht ontdaan. Je kunt zelf kiezen welke elementen – zoals verschillende kasten, een dressoir, kapstok en spiegel – je waar plaatst. Combineren kan eindeloos, zowel in kleur als maat. De gestoffeerde panelen van deze modules geven de hal een warme uitstraling. En in de Epoca consoles en kleine hangkastjes, ook van Schönbuch, kun je de dagelijkse voorwerpen kwijt die je graag altijd binnen handbereik hebt. Een grote spiegel erbij weerkaatst het buitenlicht en zorgt ervoor dat de gang groter lijkt.

Foto's via Pinterest