5 Prullenbakjes op het toilet die je wilt hebben

Wonen door Vrouwen redactie

Of je toilet nu prachtig en bijzonder is of niet, er hoort natuurlijk een prachtig prullenbakje bij waar je je maandverbandje in stijl kunt achterlaten. Een damestoilet is pas écht af met een origineel prullenbakje, nietwaar? Overigens hoef je je niet meer druk te maken over het weggooien van je maandverbandjes dankzij een nieuwe uitvinding van Libresse. Het Roll.Press.Go™ weggooi-systeem zorgt ervoor dat je je maandverband altijd hygiënisch, discreet en geurloos kunt afsluiten en onopvallend weggooien, en als het nodig is kun je het zelfs even in je tas bewaren tot je het ergens anders discreet kunt weggooien. Kijk, daar houden we van. Zoals je hieronder ziet zit aan de zijkant van dit maandverbandje een plakstrip, waarmee je het verband kunt oprollen, dichtdrukken en direct kunt weggooien of meenemen, indien nodig. Handig he?

Goed, terug naar de toiletprullenbakjes.

1. Super slick design
Dit toilet heeft alles in één: toiletpot, wasbak, prullenbakje en handvat - om je evenwicht te bewaren? Extra mooi is dat het een 'universeel' toilet is, wat inhoudt dat ook rolstoelgebruikers heel makkelijk gebruik kunnen maken van het toilet. Ah, dat handvat is dus voor rolstoelgebruikers, zodat ze hun evenwicht kunnen bewaren!


2. Afvalzakken met goudvissen
Oké, technisch gezien zijn dit geen prullenbakken. Maar hoe leuk zijn deze vuilniszakken met goudvissen erop? Omdat ze ondoorzichtig zijn vinden wij ze ook zeker niet misstaan op het toilet.


3. Lekker lezen
De beste plek om een tijdschrift te lezen is natuurlijk bij uitstek het toilet. Maar waar laat je dat tijdschrift als je je handen even nodig hebt voor wat veeg- of vouwwerk voor je maandverbandje? Precies, die leg je vanaf nu gewoon op de prullenbak.


4. Koekiemonster prullenbak
Wees creatief en maak twee ogen van witte pingpongballen en een zwarte marker. Plak ze op welke willekeurige prullenbak dan ook, en zie hoe hij tot leven komt!


5. Riddermasker
Of het heel praktisch is, dat is de vraag (want: gaatjes en andere openingen aan de zijkanten), maar geinig is dit riddermasker dat fungeert als prullenbak in ieder geval wel.

Proberen dus, die nieuwe Libresse Roll.Press.Go™ maandverbandjes. Al was het maar om ze in deze te gekke prullenbakjes te kunnen gooien!


Bron, bron, bron, bron bron

Advertisement