Benedict Cumberbatch is verloofd! Moeten we nu huilen of juichen?

Celebs door Vrouwen redactie

Het nieuws kwam nogal uit de lucht vallen, maar de heerlijk charmante en leuke acteur Benedict Cumberbatch is verloofd! Even was het nog onduidelijk of het nieuws nou wel echt waar was, maar de agent van de acteur en meerdere vrienden hebben het nieuws ondertussen bevestigd. Hoewel we heel blij zijn, is het stiekem toch een beetje jammer dat de acteur niet meer beschikbaar is. En wij zijn niet de enigen die dat vinden.

Helaas voor de dames die wegsmolten bij de-38 jarige acteur, die onder andere speelt in The Other Boleyn Girl, Burlesque Fairytales, The Hobbit, 12 Years a Slave, en natuurlijk hitserie Sherlock. Zijn vele volgers hebben zelfs een koosnaampje voor zichzelf bedacht: Cumberbitches. Oelala, dat zegt wel wat. Dat hij er een boel fans bij kreeg na zijn interview met de Britse ELLE is ook niet heel verbazingwekkend. Veel vrouwen waren helemaal ondersteboven na het interview waarin hij uitvoerig beschreef hoe Sherlock het zou aanpakken wanneer hij met een vrouw naar bed zou gaan:

“And then I would be devastating. I’d know exactly how to please a woman, I’d know exactly where to put my fingers, where to put my tongue, where to put my – his I should say – his fingers, his tongue. Think about violinists, think about what they can do with their fingers.“

Beeldend verhaal of niet? Dat dachten wij ook. Maar wie is nu de gelukkige verloofde van Cumbie? Sophie Hunter. De 36-jarige theaterregisseuse en actrice (oh, ze heeft ook nog een album uitgebracht en doet aan vijf verschillende sporten, het is gewoon niet eerlijk hoe veel talent sommige mensen hebben) ontmoette Benedict in 2009 op de set van Burlesque Fairytales. Pas dit jaar kwam de pers erachter dat de twee een relatie hadden, dus het nieuws van de verloving kwam nogal uit de lucht vallen. Het werd namelijk aangekondingd in een advertentie in de Times. Toen de namen van de ouders bleken te kloppen was iedereen enthousiast, maar pas veel later werd het officieel bevestigd.

Sophie zal vast voldoen aan het ideaalbeeld van Cumberbatch. In een ander interview vertelde hij namelijk precies wat hij zoekt in een vrouw:

“A woman who can make you feel smart with her conversation skills is sexy. I believe the sense of humour is important. I also think someone who is good at working with others is sexy.”

Wanneer de twee gaan trouwen is nog niet bekend, en hoewel we het ze gunnen is het stiekem toch wel jammer dat Benedict nu echt bezet is.

Bron, bron, bron, Thumb bron: Reporters