Verras je vent met de speciale Beautybox voor mannen

Gezicht door Vrouwen redactie

We zijn misschien iets te laat om dit pakket voor te stellen voor kerst, maar waarom zou je je vriend, broer of vader daarna niet verwennen? Dat is misschien nog wel leuker, want dan is (of lijkt) het spontaner. Of is hij toevallig nog jarig in Januari, of zit er een jubileum aan te komen, dan is deze speciale Beautybox voor mannen het ideale cadeau. Mannen geven het niet graag toe, maar ze zijn vaak wel heel ijdel. Daarom is deze box zo efficiënt mogelijk samengesteld met luxe no-nonsense producten. Klinkt goed toch? De box kun je hier voor 16,95 bestellen.Ook leuk: als extra zit er een tester bij van Eau de Toilette Chrome van Azzaro.

Rituals –Samurai Face Scrub Full size/ €10,-

Deze scrub en reiniger in een geeft een heerlijk glad scheerresultaat.

Redken –Intensely Clean Brew Shampoo 300 ml/ €22,90

De shampoo van het merk Redken ontdoet het haar van vuil en talg, en reinigt de hoofdhuid intensief. Handig voor ons, want dan kunnen we weer heerlijk door zijn (schone) haar woelen.

Sabon –Gentleman Soap Full size/ €7,95

Deze gentleman's zeepbar is gebaseerd op olijfolie. Te gebruiken voor onder de douche maar ook zeer geschikt om mee te scheren. Multifunctioneel dus, en daar houden mannen van.

Chill Hair –Styling gel Full size/ €16,95

Deze styling gel temt de lokken die precies niet doen wat de bedoeling is. Ook levert het glans en grip.

Rituals –24h Anti-perspirant Deodorant Full size/ €3,50

Deze deo is ideaal voor in zijn sporttas en verzorgt de huid van de oksel. De bus belooft 24 uur lang geen transpiratiegeur, en ruikt ook nog eens heerlijk.