Dating advies voor online daters

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Heb jij je al eens in de wereld van het online daten gestort? Wij zijn erachter gekomen dat er een heleboel dingen zijn die je moet weten voordat je voorbereidingen gaat treffen om online je prince charming te ontmoeten.

Als je de kans dat je een leuke kerel vindt wilt vergroten, ga dan online tussen kerst en Valentijnsdag. Tijdens deze tijd stijgt het aantal inschrijvingen met maar liefst een kwart!

Heb je besloten een profiel aan te maken? Zorg dan dat je een paar mooie selfies als profielfoto’s hebt. 84% van de online daters ziet namelijk graag een zelfgemaakte foto.

Tijdens het zoeken naar de perfecte man blijkt al: we zijn kieskeurig. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen veel kieskeuriger zijn dan mannen. Dit komt doordat vrouwen graag een man vinden die echt bij hun past, terwijl mannen liever snel een vrouw vinden.

Je zult er ook al snel achter komen dat mannen fan zijn van jonge, knappe vrouwen. Vrouwen letten juist meer op de financiële gesteldheid van de man.

Als je dan eindelijk de mentale voorbereidingen hebt genomen om die hottie met geld (of zonder geld, wij houden niet van stereotype daters) een berichtje te sturen, zijn er nog een hoop dingen waar je rekening mee moet houden. Zo houden mannen van lange berichtjes. Als je een bericht stuurt van meer dan 140 tekens, is de kans dat je een reactie krijgt 40% groter.

Dit bericht moet wel compleet vrij zijn van grammatica fouten, want de online mannen knappen hier op af.

Zorg dat je eerlijk blijft. Liegen over je leeftijd of gewicht wordt vaak gedaan door vrouwen, maar uiteindelijk loopt dit vrijwel nooit goed af. Als je iets niet meteen wilt vertellen, zeg dan gewoon dat je dit later verteld. Die optie vinden de mannen best prima!

Heb je echt behoefte aan een reactie van je mannelijke slachtoffer to be? Zorg dan dat je ‘avondeten’, ‘lunch’ of ‘drinken’ in je berichtje vermeld. Als je alleen maar een beetje praat over eten of drinken is de kans dat je een reactie krijgt al 73% hoger.

Ook praten over outdoor activiteiten is effectief, al heb je het maar over een rondje skeeleren, de mannen zullen aan je online lippen hangen!

Ben jij fan van online daten of speur jij de mannen liever in het echt af?

Bron en bron

Afbeeldingen: bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron and bron