WTF 8 uur journaal

Vrije tijd door Renée

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd vandaag bekend wie de lekkerste buschauffeur van Nederland is - daar willen we een ritje mee maken -, dat je het Witte Huis op Google kunt vinden onder 'nigga house' en dat een oude man zijn uitgezakte lichaam laat vol tatoeëren.


De knapste buschauffeur van Nederland
Murual plaatste een foto van een buschauffeur op de Facebook pagina van Arriva. Niet omdat ze een klacht had, maar omdat ze de looks van deze hete man wel kon waarderen. Ze begint haar berichtje met 'Zo... Arriva... Hebben jullie goed voor elkaar gekregen' en de rest is geschiedenis. Velen liken het bericht massaal waardoor de man in kwestie nu hartstikke viral gaat. Wij zeggen: werknemer van de maand!


Witte Huis = nigga house op Google Maps
Zoek op Google Maps op de term nigga house of nigger house en je wordt direct naar het Witte Huis gestuurd. Wat?! Barack Obama mag dan wel de eerste zwarte president zijn, maar om het Witte Huis nu die naam te geven gaat te ver. Google biedt in ieder geval al excuses aan voor deze fout.


70-jarige tatoeërt lichaam vol
Sommigen nemen geen tatoeage omdat ze bang zijn dat het er niet uitziet als ze later oud en gerimpeld zijn. Deze 70-jarige man uit Bristol (Engeland) heeft daar minder problemen mee. Op z'n 50e liet hij zijn eerste tattoo zetten en nu hij eindelijk met pensioen is gaat hij los. Zo staat zijn borst helemaal vol en laat hij ook plaatjes op zijn benen en rug zetten. Het ziet er in ieder geval interessant uit.

Bron, bron, bron