Op deze plek moet je dus geen seks hebben

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De meeste mensen weten precies waar ze nog weleens seks zouden willen hebben. Dat is natuurlijk top, maar er zijn dus ook van die plekken die je beter over kunt slaan. Welke plekken dat zijn? Dat lees je hier.


Tijdens het rijden.
Seks in de auto kan natuurlijk ontzettend spannend zijn. Toch is het verstandig als je dit in standje parkeren doet. Uit een onderzoek van de Universiteit van South Dakota is gebleken dat 33 procent van de mannen en 9 procent van de vrouwen wel eens seksuele handelingen heeft uitgevoerd tijdens het rijden. Wij snappen best dat je af en toe gewoon zin hebt, maar meestal is de parkeerplaats niet zo ver, dus hou je gewoon heel even in. Da’s weer een heel ander soort veilige seks ;).

Op je werk.
Of je nou een lekkere collega hebt of dat je boyfriend toevallig op bezoek komt, laat het! De kans dat je gepakt wordt is er altijd en op je werk is dat wel een van de ergste dingen die kunnen gebeuren. Just don’t do it!

In het water.
Deze mag je van ons best proberen, maar de kans dat het onprettig is is vrij groot. Door het water kan je vagina erg droog worden, wat natuurlijk niet echt goed uitkomt tijdens the act. Er zitten mogelijk veel bacteriën in het water wanneer je in het zwembad je gang gaat, maar ook chloor en zout zijn niet heel toppie voor down there. Seks in het water is niet per se onverstandig, maar je zou nog wel eens van een koude kermis thuis kunnen komen.

Op het balkon.
Een tijdje terug zijn twee Engelse studenten op precies deze manier om het leven gekomen. Een seksavontuurtje op het balkon liep daar niet helemaal goed af. Zij vonden het namelijk verstandig om op de leuning bezig te gaan. Blijf daarom weg van het balkon – of ga dan in ieder geval veilig op de vloer liggen. Voor een mooi uitzicht kun je natuurlijk ook gewoon bij een raam gaan seksen.

Natuurlijk zijn er honderden plekken waar je gewoon wel seks moet hebben als je daar zin in hebt! Heb jij ooit een plekje uitgekozen die achteraf geheel onverstandig bleek? Waarschuw ons voordat we dezelfde fout maken ;).

Bron, bron en bron

Afbeeldingen: bron, bron, bron en bron