Beautybox voor zonnig weer

Gezicht door Mariëlle

Truien uit, korte broeken en jurkjes aan! Woehoe, het blotebenenweer is aan! Dat betekent: lekker buiten spelen. Daarvoor heb je een aantal zomerse beauty producten nodig waarin de Beautybox ons heeft voorzien. De Beautybox van juni stond namelijk in het teken van de zon.


De volledige Beautybox.


NO-AD - Hawaiian Oil factor 10 250 ml - €10,99
De hoogwaardige filters van NO-AD beschermen zowel tegen UVA- als UVB-straling. Voordeel van deze olie is dat het snel absorbeert, waterproof is en dat elke factor dezelfde prijs heeft.


Drs. Hans Schreuder - HPO Morning Cream 100 ml - €44,95
Deze verfrissende crème is verrijkt met natuurlijk melkzuur en vitamine E die de huid vitaliseren en verzorgen. Het gistextract dat erin is verwerkt zorgt voor extra voeding, werkt huidzuiverend en verbetert de zuurstofopname. Ook zit het vol met antioxidanten.


Beuaty UK - Brush & Blush Rustic Peach fullsize - €5,95
De hoog gepigmenteerde blush van het Britse merk Beauty UK heeft een mooie perzikkleur vermengd met een vleugje brons.


IDC Institute - Aloe Vera Handcream 75 ml - €4,95
Aloe Vera staat erom bekend dat het de huid kalmeert na blootstelling aan de zon. Het werkt heerlijk verkoelend. Een perfect ingrediënt voor een handcrème dus.


Himalaya Herbals - Sparkly White Herbal tandpasta fullsize - €3,99
Deze tandpasta bestaat helemaal uit een kruidenformule. Het verwijdert vlekken op de oppervlakte van je tanden binnen twee weken.

Volgende maand ook zo'n mooi pakket ontvangen? Schrijf je hier in voor de Beautybox!