Wtf journaal van 8 juli

Vrije tijd door Vrouwen redactie
Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo werd vandaag bekend dat Barbie haar aambeien via tv deelt met de rest van de wereld, dat doktoren patiëntgegevens delen via WhatsApp en dat YouTube-ster Pewdiepie (je kent hem wel) vorig jaar 7 miljoen euro heeft verdiend met video's maken.



De aambeien van Barbie
Hét belangrijkste nieuws van de dag: Barbie heeft last van aambeien. Dit nieuws bereikte ons vandaag via Veronicamagazine en ja, we zijn verbijsterd. Komkommertijd is officieel aangebroken (en wij doen bij Vrouwen.nl net zo hard mee). Maar wtf: waarom deel je dit op tv? Bekijk het hilarische fragment hierboven terug.

WhatsAppende doktoren
Het volgende wtf-nieuwtje vinden we óók schokkend, maar op een hele andere manier: het blijkt dat sommige doktoren patiëntengegevens met elkaar delen via WhatsApp. Niet oké, omdat WhatsApp in het verleden niet echt veilig en privé bleek en bovendien slaat WhatsApp vaak automatisch de foto’s die gedeeld worden op je telefoon of in je cloud op. Lekker veilig…



In één jaar 7 miljoen verdienen met YouTube
Een beetje YouTube-kijker kent ‘m wel: Pewdiepie, de jongen met het grootste YouTubekanaal ter wereld. Vandaag werd bekend dat hij in 2014 maar liefst 7 miljoen heeft verdiend met zijn YouTubevideo’s. Wat hij doet? Te schattige filmpjes maken met zijn (ook YouTuber) vriendin CutiePieMarzia, video’s maken terwijl hij aan het gamen is en meer. Wij werken nog even verder aan ons 23-abonnees-YouTube-kanaaltje.



bron bron bron