WTF journaal van vrijdag 10 juli

Vrije tijd door Mariëlle

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo werd vandaag bekend hoe je kunt afvallen door je adem in te houden, werd het vre-se-lijke nieuws bekend dat Ariana Grande van een donut likte waar zelfs de politie nader onderzoek naar doet, en ontdekten we dat een man zijn vriendin drogeerde om zo urenlang te kunnen gamen.

Afvallen door adem in te houden
Stomach Vacuuming heet het met een duur woord, wat eigenlijk niks minder betekent dan het vacuüm zuigen van je buik. Dat doe je door via je neus in te ademen, alle lucht via je mond uitademen totdat je longen helemaal leeg zijn en daarmee ook je buik (vacuüm gezogen) en huid je adem (of juist geen adem) even in. 15 seconde is de maatstaf voor beginners. Eerlijk: het lijkt ons hartstikke slecht. Maar er zijn bronnen die anders beweren.


Ariane Grande likt aan donut
VET erg! Ariane Grande is samen met één van haar dansers in een winkel, likkend aan een donut gespot. Ze kochten ze niet, maar ze -OMG- legde de afgelebberde donuts weer terug. De politie onderzoek het nader.


Man drogeert vriendin om te gamen
Een Duitse man wilde zó graag gamen dat hij zijn vriendin drogeerde met een slaapmiddel. Ze was 12 uur van de planeet, waardoor de gamer alle tijd had voor zijn hobby.


Bron, bron, bron, bron, bron, bron