Leukste vakantiebaan ooit: achtbaantester

Vrije tijd door Mariëlle

Wij hebben DE droombaan voor elke achtbaanfreak gevonden: het testen van achtbanen. Glijd jij nu al van je stoel van opwinding en vind je het bijna net zo spannend als in een achtbaan zitten? Lees dan vooral even verder. The world needs you!

Als achtbaantester móet jij de achtbanen van alle grote pretparken in Nederland testen. Je beoordeelt ze aan de hand van verschillende criteria en schrijft er een review over om jouw mening te delen met de rest van de wereld. Kan het nog leuker? Oh, jawel: krijgt namelijk TWEE kaartjes voor Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland. Dit zomerse avontuur kun je dus samen met je vriendin/vriend/hond/kat/huisgenoot/opa/schoonmoeder/buuf aangaan.

Just another day at the office, zo ziet de werkdag van een achtbaantester eruit:
10.00: Aanvang bij Walibi Holland. Er staat jullie weer een lange werkdag vol verantwoordelijkheden te wachten. Jullie bespreken onder het genot van een verse bak koffie met elkaar welke achtbanen (minimaal één keer, liefst natuurlijk twee keer) getest moeten worden en hoe jullie dit gaan doen.
10.30: Jullie gaan aan de slag en lopen het park door om de verscheidene achtbanen te testen op verschillende criteria.
13.00: Tijd voor een welverdiende lunch!
14:00: De laatste paar achtbanen moeten ook nog getest worden. Het is hard werken als achtbaantester…!
15:00: Jullie hebben alle achtbanen getest en besluiten nu jullie er toch zijn om ook nog even onder andere in de Crazy River, El Rio Grande en het Reuzenrad te gaan.
17:00: Tijd voor een ijsje en suikerspin. Jullie evalueren samen wat jullie de engste en gaafste achtbanen vonden.
18:00 En weer naar huis

Knijp jezelf maar even in je arm, want deze vacature bestaat echt. En jij kunt erop solliciteren door hier een kijkje te nemen.

Bron, bron, bron