WTF journaal van 17 juli

Vrije tijd door Mariëlle

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever.

Zo verscheen Kim Kardashian vandaag pontificaal in haar blootje, liggend in een bad met zilveren body paint, op het internet; ontving een moeder naast de sandalen voor haar zoontje die ze wél had besteld óók nog een vibo die ze níet had besteld, en werd bekend dat het paskamertje waar een stel seks in heeft gehad een toeristische trekpleister is geworden.

Kim Kardashian in zilveren body paint
Het is meer dan bizar hoe Kim Kasdashian haar memmen steeds weer in de spotlight weet te hijsen. Deze keer verblijdde ze haar fans met een foto op Instagram waar ze naakt op staat, rollend door de zilveren body paint. De foto is een aantal jaren geleden al genomen toen ze poseerde voor W Magazine.


Moeder vindt vibrator bij kindersandalen
Stel je voor: je bestelt sandalen voor je kleine zoontje bij Amazon.com en als het pakketje wordt bezorgd ligt er een werkende vibrator bovenop de sandalen. De vibrator was niet eens ingepakt! Iewl, no way dat die sandalen aan de voeten van jouw zoontje belanden. Die dingen gaan regelrecht terug naar de afzender.


Sekspaskamer wordt trekpleister
Een koppel in Peking had seks in één van de paskamers van Uniqlo. De beelden kwamen op YouTube terecht en werden uiteindelijk wereldwijd gedeeld. Nu weten toeristen de paskamer where the magic happened massaal te vinden en maken selfies op de spot, als bewijs dat ze er geweest zijn.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron