6 Dingen die niemand je vertelt als je een huisdier neemt

Vrije tijd door Renée

Je moeder mag dan wel zeggen dat je die kitten/puppy/cavia niet moet kopen, maar goed dat is wat moeders nu eenmaal doen. Verder is er niemand - maar dan ook echt NIEMAND - die je vertelt dat er erg veel in je leven verandert als je die viervoeter aanschaft. Op deze 6 dingen was je nog niet voorbereid.


1. Je seksleven verandert. Hond gekocht? Laat die dan niet bij jullie in de slaapkamer voordat het ineens gezellig op bed springt terwijl jullie heftig aan het seksen bent. Of nog erger, als het aan je voeten of aan de ballen van je vriend gaat likken.
2. Zeg maar dag tegen je mooie spullen. Zeker als je een dier hebt dat rondloopt is de kans groot dat je mooie bank of prachtige gordijnen eraan gaan. Just saying.


3. Je moet alles delen. Wanneer je eet zit dat schatje naast je met lieve oogjes naar je te kijken en wanneer je je bed instapt ligt hij/zij er al in.
4. Iedere plek is een speelplek. Oftewel je vindt je huisdier op de raarste plekken zoals onder de kast en in de koelkast. Kan zo maar gebeuren.


5. Een huisdier geeft niks om je beautyslaapje. Lig je even op de bank voor een dutje? Dan wordt dat zo bruut verstoord door je viervoeter.
6. Alles wordt ondergepist. Het klinkt negatief, maar als je een jong dier hebt is dat nu eenmaal de waarheid. Plas op de grond, plas op de bank, plas naast je schoenen. Overal plas.


Bron, bron, bron, bron, bron