Hét recept voor het perfecte orgasme

Lifestyle door Vrouwen redactie

Met iedere vrijpartij het perfecte orgasme? De erotische winkel Ann Summers heeft onderzocht volgens welke formule het perfecte orgasme plaatsvindt. Na een uitgebreid onderzoek bij 1.000 vrouwen en 600 mannen denken zij nu hét recept te hebben voor een gegarandeerd heerlijk hoogtepunt. De formule is wel voor mannen en vrouwen verschillend!

Vrouwen

Een glas wijn (24%) gecombineerd met voorspel (24%), een vibrator (35%) en een partner waar je al lange tijd mee samen bent (45%) is voor de meeste vrouwen de perfecte combi voor een orgasme. Stress wordt door 25% van de ondervraagde dames aangeduid als meest sfeerverpestende factor.


Mannen

Vervang het glas wijn door een erotische film (porno) (35%), voeg daarbij seks in twee standjes waarbij de voorkeur uitgaat naar op z'n hondjes (31%) en de vrouw bovenop (21%), werk af met wat glijmiddel (11%) en een partner waarmee je al geruime tijd samen bent (43%). De grootste moodkiller voor mannen: te veel alcohol (25%). In dat geval willen de (eigen) prestaties nog wel eens tegenvallen…



Bron, bron, bron, bron