Het dagboek van een SM meesteres: Creëer je eigen Christian Grey

Intiem door Vrouwen redactie

Seks is leuk. We doen het graag, we kijken er graag naar (geef maar toe!) en we lezen héél graag over wat een ander in bed (onder de douche, op de keukentafel of in de kleedkamers van de lokale sportclub) uitspookt. En het mag allemaal best een beetje pikant, heeft Fifty Shades of Grey wel bewezen. Daarom vanaf nu op Vrouwen.nl: het dagboek van een SM meesteres. Roxy neemt je mee in haar wereld, die vol is van seks, bondage en spannende avonturen.

“Heb je er ooit over nagedacht dat een boek als Vijftig Tinten Grijs nooit succesvol had kunnen worden, als wij er niet allemaal op los fantaseerden? Vijftig Tinten is eigenlijk een romantisch sprookje, maar met een gewaagd randje. Velen van ons zouden zichzelf graag in de rol van Anastasia Steele zien. Ook jij!? Dat betekent niet per se dat we slaafs zijn; gek genoeg is de onderdaan in het SM-spel juist degene die de controle heeft. De dominante, je meester of meesteres, is eigenlijk jóuw fantasie aan het verwezenlijken. ??Het is belangrijk om aan degene met wie je graag zou spelen jouw fantasie zo goed mogelijk uit te leggen. Dat zal in het begin niet mee vallen, want we zijn niet gewend om onze diepste verlangens aan iemand te vertellen; we durven er hooguit over te fantaseren. Wat als je partner het maar raar vindt, wat je eigenlijk zou willen doen in de slaapkamer? Hoe krijg je je, misschien ietwat sceptische partner, zo ver om Vijftig Tinten eens in de praktijk te beleven?



Een tijd geleden leerde ik een knappe hoofdbrigadier van de politie kennen via een datingsite. Ik zocht een partner die juist niets met SM had, omdat ik dagelijks al door SM omringd werd. ??Tot over m’n oren verliefd was ik. Deze man was qua uiterlijk echt een prins op het witte paard. Groot, gespierd, knappe kop, altijd vrolijk en ook nog met humor. Tevens een echte macho en erg rationeel denkend.

Onze eerste afspraak was bij mij thuis (waar ik mijn eigen ‘Red Room of Pain’ heb). Via de telefoon had ik hem uitgelegd dat ik SM meesteres ben en gelukkig was dit voor hem geen punt. Zelf had hij niets met SM, vertelde hij tot vervelens toe. Na de zoveelste “Ik heb niets met SM” kon ik het toch niet laten om hem uit te dagen. Dat was vrij makkelijk want een echte macho kan er niet tegen als je zegt dat hij iets niet durft.



Lachend en uitdagend stond hij naakt voor me. Ik pakte een touw en bond hem goed vast. Armen en benen, vast aan het bed. Bij ons vrouwen zie je niet dat we seksueel opgewonden zijn, maar mannen hebben een ‘richtingaanwijzer’ en die verraad hen onmiddellijk ;-).

In het bos had ik een veer gevonden. Daarmee streelde ik zijn prachtige, gespierde lichaam. Als vanzelf sloot hij zijn ogen en lag hij duidelijk zichtbaar te genieten.

De clou van dit verhaal? Alles wat je zelf graag zou willen, kun je bereiken door er zelf mee te beginnen. Ik denk dat iedere man zich makkelijk laat uitdagen als het over erotische spelletjes gaat. Is hij in het begin sceptisch? Laat hem het beleven en vind samen uit of het bij jullie past of niet. Daarna is de weg vrij om verder te gaan en kun je je eigen en elkaars fantasieën bespreken. Dus vrouwen: zo creëer je je eigen Christian Grey ;-)”

Wil je meer van Roxy lezen? Bestel hier haar Dagboek van een SM-meesteres. Let op: niet voor de gevoelige meisjes!??

Heb jij een prangende vraag voor Roxy? Stuur (anoniem) een mailtje aan Vrouwen.nl en misschien geeft ze in haar volgende column antwoord op je vraag.

Beeld: Thinkstock