Het WTF Journaal van dinsdag 25 augustus

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: een tweepersoons tampon voor jou en jouw beste vriendin; een jongen die per ongeluk een peperduur schilderij vernielt en een gast die de relatie met zijn vriendin verbreekt in het vliegtuig, waarvan live verslag werd gedaan op Twitter.

Tweepersoons tampon
Kat Thek ontwierp Friends Forever Tampons: twee tampons, één touwtje, zodat je acht uur lang wel héél close bent met je beste vriendin. Maar dat is nog niet alles: er zijn ook Friends Forever Maxi Pad voor degene die voorkeur geeft aan maandverband. Dit is wel een heel extreem geval sharing is caring. Lees meer op Girlscene.nl.


Jongen vernielt per ongeluk knetterduur schilderij
Een Thaiwanese jongen kwam wel heel ongelukkig terecht bij zijn val. Hij struikelde en kwam toen met zijn arm in een schilderij van Paolo Porpora terecht. Hierbij molde hij het schilderij van 350 jaar oud met een waarde van 1,3 miljoen euro. Oops. Bekijk de video hierboven om te zien hoe dat eruit zag.


Jongen verbreekt relatie in vliegtuig en Twitter geniet mee
Het hele internet heeft het erover omdat het zo WTF is, wat het een perfect onderwerp maakt voor het WTF-journaal! Een jongen maakt het uit met zijn vriendin. In het vliegtuig. Hopelijk waren ze op de terugweg van hun reis. Wat het allemaal nog pijnlijker maakte is dat een medepassagier op Twitter live verslag deed van het tafereel. Teksten als Guy: "I just can't stand you. I can't be near you. I would switch seats if i could" en Guy: "is this really a surprise? Are you seriously surprised at this information?" werden getwitterd.


Bron, bron, bron