WTF journaal van donderdag 10 september

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: een paaldansstudio in Deventer gaat lesgeven aan kinderen, een juf is beschuldigd van het ophangen van een leerling en koppel sekst in Starbucks. Op camera.

Paaldansstudio in Deventer gaat lesgeven aan kinderen
Kinderen in Deventer en omgeving kunnen hun hart ophalen (?), binnenkort kunnen zij namelijk aan de paal hangen! Een paaldansstudio gaat namelijk lessen aan kinderen geven en eind september kunnen de eerste kids de studio binnenstromen. Wie tussen de 7 en 12 jaar is mag zich inschrijven en wie weet kunnen zij in de toekomst meedoen aan wedstrijden. Wij weten niet wat we hiervan vinden...


Een juf beschuldigd van het ophangen van een leerling
Wow, behoorlijk WTF nieuws uit Antwerpen. Daar wordt een basisschool juf ervan beschuldigd dat ze een leerling heeft opgehangen omdat hij niet netjes in de rij wilde staan. Nogal heftig, dus. De ouders van het kind beschuldigen de vrouw ervan hem geslagen te hebben waarna ze hem aan een touw ophing. De foto's heeft de moeder op Facebook gezet en de beelden liegen er niet om... De school doet onderzoek naar deze situatie, maar zegt dat de desbetreffende juf niet eens aanwezig was toen het hele gebeuren plaatsvond. WTF?


Koppel sekst in Starbucks én filmt het
Holy macaroni, de volgende keer dat je Starbucks binnenloopt kijk je waarschijnlijk wel even goed om je heen. Het lijkt erop dat de vrouw zichzelf aan het bevredigen is in Beirut terwijl de man tegenover haar met zijn telefoon alles filmt. Prima als je je grenzen wil verleggen, maar doe het niet voor zo'n groot raam waar iedereen je kan zien, dankje.

Bron, bron